Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a párom folyton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom folyton anális szexet akar tőlem?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és együtt is lakunk. Fél éve jött neki az ötlet h csináljuk így. Bele mentem de abba hagytuk mert nagyon fájt. Már akkor megsértődött rám. És azóta minden héten ezzel jön és csak az érdekli. Eddig isteni volt a szex de most már nem is hajlandó a puncimba rakni. És 1 hónapja emiatt egyáltalán nem szexelünk. Beszéltem vele h nem akarom mert nekem ez fájdalmas és nem élvezem. Erre azt mondta önző vagyok és h mások hagyták neki.... ezért felment bennem a pumpa de nagyon és haza költöztem. Nem értem most ha nem engedem neki análisan akkor nem is akar már szexelni? Hozzáteszem mindig nagyon jo volt a kapcsolatunk és a szex is.. most mit tegyek? Szakítsak vele?

2018. febr. 5. 02:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
röviden: igen.
2018. febr. 5. 02:38
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy önző?

Na szép.

Elgondolkodtató, bár 5 év után meghülyül valaki...érdekes.

2018. febr. 5. 03:02
 3/15 anonim ***** válasza:
94%
Küld el a vérbe a kis lúzert ha a vaginális közösülés nem kell neki!
2018. febr. 5. 03:12
 4/15 anonim ***** válasza:

[link]

;)

2018. febr. 5. 07:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
El nem tudom képzelni, hogy 5 év után hogy derülhet ki valakiről, hogy nem olyan a személyisége, mint amilyennek ismerjük. Jó, hogy nem mentél bele. Én egyszer felhoztam, abból lejött, hogy nem elzárkózik tőle, soha többet nem hoztam fel, nem is akarom. A legnagyobb probléma itt nem is az, hogy most akarja, hanem hogy már csak azért lenne veled, mert így még ki tudna használni. Lehet, nem véletlen, hogy éppen most hozta föl, amikor már távolodik...
2018. febr. 5. 07:43
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Gondolkodtam és úgy érzem szakítás lesz ebből. Nem alázkodok meg senki miatt sem. És ha én önző vagyok szerinte és hasonlítgat a régi libáival akkor nem érdemel meg engem.
2018. febr. 5. 21:56
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem értem hogy a faszban lehetett jó a szex egy ilyen emberrel, akit nem érdekel hogy neked mi a jó és mi az ami nem.

Én minden rezdülésére odafigyelek a barátnőmnek és ha valami nem százas akkor nem erőltetem. Ha pedig valamit nem vennék észre akkor temészetes hogy mondja hogy ez nagyon jó vagy nem jó.

A párod iszonyatosan önző, rád nincs tekintettel. Nem is tudom hogy lehet kérdés hogy maradj-e mellette.

2018. febr. 6. 00:17
 8/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem valószínű, hanem biiztos a szakításogok. A párod végre megtalálta az identitását. Egy fevi ismerősöm, együtt voltunk gyerekek, mesélte el, hogy soha nem volt ho.oszexuális kapcsolata. Ittasan belekeveredett egy meleg buliba, análisan kielégített két srácot, őt iw gy valami, és ott volt a vége.. 😲 Otthon már csak anális szexet akart, de elmondása szerint ez már a kifogás volt. Elváltak, jelenleg boldog párkapcsolatban él egy férfivel.
2018. febr. 6. 06:20
 9/15 anonim ***** válasza:
Szia. A hozzáállása önző. Hogy fájt az az is lehet hogy nem megfelelően állatok hozzá. Sok minden befolyásolhatja azt hogy élvezetet nyújtson mind a két fél számára. Soha nem eröltettem senkinek semmit. Mostani kedvesemnek sem. Lényeg az hogy soha ne légy elzárkózva semmitől de ne légy nyitott bármelyik kapcsolatodban.
2018. febr. 6. 08:43
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha jól csinálják, akkor nem szabad fájnia. Emiatt ne zárkózz el az anális élvezettől, adj neki esélyt egy másik partnerrel! Ezt a tahót meg dobd ki! Az ilyennek maximum a guminő való.

25/F

2018. febr. 6. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!