Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők többsége miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők többsége miért nem kezdene olyan pasival akinek akár betegesnek szamító fétisei is vannak?

Figyelt kérdés

A kérdésből nem teljesen derül ki, hogy mire is gondolok, nem pont arra amit sugall, de itt megpróbalom elmagyarázni...

Szóval itt vagyok én. Nekem a szexuális igényem 0, de nem vagyok aszexuális sem.

Alapvetően 100%ig megavygok akár teljesen szex nélkül, csak egy kellemes plusznak tartom.

És csak azzal tudom csinálni akit szeretek...

Viszont van egy olyan tulajdonságom, hogy lemásolom az aktuális párom szexhez való hozzáállását. Valahogy olyankor ha párkapcsolatban vagyok teljesen úgy érzem a lány vágyait mintha a sajátom lenne és én is azt élvezem.

Így hát volt már olyan kapcsolatom is ahol pl. csak sima vaginalis szex volt, olyan is ahol pont csak orál és petting, illetve olyan is ahol minden, anális szex is és meg jó néhány olyan dolog amit sokan akar betegnek tartanának...

És akkor izgatott mert minden ami a baratnőmnek tetszett az nekem is.

Volt olyan kapcsolatom is ahol úgymond az volt az elvárt, hogy én legyek a domináns (ez csak a szexre vonatkozik) és olyan is ahol az, hogy kicsit alárendeltebb (ezt is csak a szexre értem).

Ezzel se volt gondom.

Amúgy személyiségben nem valtozok és az elveimet sem befolyásolta meg egy barátnőm sem, csak a szexben tudok így igazodni az igényekhez.

És nekem tényleg olyan szinten az érzelmek a fontosak, hogyha egy baratnőm nem akarna szexelni sosem, akkor azt is simán elfogadnám.

Viszont az a baj, hogy valamiért a nők (és gondolom a férfiak is, csak nem Ők a célközönségem) olyanok, hogyha egyszer valamikor az életben volt olyan szexben is részem amit Ők elkönyveltek beteges dolognak, akkor csalódnak bennem.

Nevezetesen (most hozzuk ezt példának, de lenne "durvább" is) az anális szexre engem komolyan eddig a baratnőim kértek, azok akikkel csináltuk, mert mint írtam nem mindenkivel...

És akkor élveztem én is és izgatott engem is, de főleg azért mert a csaj is élvezte és ez neki egy vágya volt.

És valahogy nagyon jól esett a lelkemnek, hogy együtt csinálunk olyat amit szeret, ha nem szerette volna akkor nem izgatott volna fel a dolog.

És igazából én a szexben mindent azért szeretek mert adhatok és akkor lesz csak orgazmusom is, ha tudom hogy ezt a partnerem a legnagyobb örömből csinálja...

És elvárásaim nincsenek.

Miért baj akkor ha régen mással olyat is csináltam ami nektek nem tetszik?

Bocsánat, ha esetleg szájbarágós lettem.

2017. dec. 9. 18:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez 1 akkora kacsa hogy csak na.Mindenkinek van 1 személyisége és igényei,vágyai.Csak azért nemfog más tetszeni mert 1 lánynak az tetszik vagy sem.Persze olyan van hogy valaki nyitott dolgokra mint én,és elég sok minden bejön,de hogy a lány vágyaid a sajátodnak éreznéd,ez marhaság.Biztos talán lesz aki elhiszi.
2017. dec. 9. 18:37
 2/6 anonim ***** válasza:
96%
A végén úgyis azt fogod csinálni ami a következő párodnak a fétise, így aztán mindegy is mit csináltál a múltban.
2017. dec. 9. 18:38
 3/6 A kérdező kommentje:

#1.

Nem kacsa. Nem akarom nagyon belebeszélni, mert nem ertek hozzá, de orvosilag elvileg ez is nevezhető aszexualításnak, legalabbis az alapján a 2 db könyv alapján amit olvastam róla...

Csak a társadalmi definiciója teljesen más.

#2. Én is így gondolom, de sokakat zavarna az is, hogy a múltban hogy szexeltem. Így vagy hazudok, vagy esetleg egy ilyen hülyeség miatt nem jön össze, mert elítél, vagy elkezd spekulálni hogy majd később hozakodok elő dolgokkal.

2017. dec. 9. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdésed ennél messzebbre vezet, mert ha van egy párom akkor vagy tudni akarom mit tett korábban és megkérdezem vagy nem vagyok kívánc si akkor meg nem. Ez kb mint a tipikus kérdés a nő részéről "hány lánnyal voltál eddig?" lehet erre jól válaszolni? Ha túl sok akkor fúj ha túl kevés akkor miért, stb. Vagy a "és voltál már rossz lánynál?" Ha nincs felkészülve arra hogy igen a válasz akkor miért kérdezi meg? Ha valakinek így elmondod mint ide kiírtad hogy ne lepődjön meg de te így reagálsz szexuálisan érzelmileg és elfogadja megérti miért ne működhetne annyi féle ember van én semmi kivetni valót vagy perverziót nem találok ebben.
2017. dec. 9. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tartom magam butának, de nekem elsőre nem jött össze az értelmezés, ne haragudj. :)

Én személy szerint hála imát mondanék, ha a férfi nem erőltetne rám olyat, ami nekem nem vonzó és még alkalmazkodna is az igényeimhez. Az meg, hogy mit tett előttem, nem rám tartozik, engem nem érdekel. Úgy értem, meghallgatom, de nem lesz róla negatív véleményem emiatt. Minden tapasztalat "hozzátett", azoktól lett olyan, amilyen.

2017. dec. 9. 20:14
 6/6 Joe.38 ***** válasza:
29%
A mők érzelmi lények és ongatagok. Amit ma akar reggel azt nem akarja délben és ellenkezőjét este. Maga se tudja miért. Ha rávilágitasz milyen szeszélyes és kiszamíthatalan akkor az igazság fáj neki hisztizni veszekedni kezd. A nő ilyen. Ezért is nem.jó vezetőnek bírónak és komoly döntéshozónak. Ma kvota és nem tudás rátermettség miatt még is oda teszik . Meg is van erredménye. Lásd Merkel nyanya. Hazavág egy kontinenst.
2017. dec. 10. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!