Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A popsimba akar élvezni! Mire készüljek?
Figyelt kérdés
A barátommal pár hónapja már aktív nemi életet élünk, többször szóba került már az anális szex is. Szeretném kipróbálni, de nagyon félek az esetleges kellemetlenségektől. Azt mondta, a fenekembe akar élvezni. Attól félek, hogy ez majd beindít bizonyos reflexeket, vagy ha benn marad, és esetleg később pukiznom kell, akkor fog majd kijönni és hangos lesz. A higiéniai része miatt is eléggé aggódom. Kell előtte beöntést végezni? És ha igen, mivel és mikor? Kíváncsiságból zuhanyzás közben bedugtam az egyik ujjam a fenekembe. Nem volt kellemetlen érzés, de utána megszagoltam az ujjamat, és még soha az életben nem éreztem ilyen büdöset. Nem lesz az kellemetlen, ha ilyen szaga lesz a péniszének vagy az ujjának?2017. ápr. 2. 18:54
1/18 anonim válasza:
Lehet. És ?
Minden kapcsolatban benne van. Ezért kell beöntést csinálni... hány éves vagy ? 12 ? :D
2/18 anonim válasza:
Utána megmossa aztán kész. Meg használjátok síkosítót rendesen.
Ne engedd addig vissza tenni punciba, amíg nem mosta meg.
Ha előtte pár napig nem volt székleted azért nem erőltetném...
Beöntést felejtsd el.
3/18 A kérdező kommentje:
21 vagyok. Normálisan tudna valaki válaszolni? Köszi!
2017. ápr. 2. 19:02
4/18 A kérdező kommentje:
Olvasgattam a kérdéseket ebben a témában, és van aki azt mondja, hogy kell beöntés, és van aki azt, hogy eszembe se jusson. Na most akkor mi legyen?
2017. ápr. 2. 19:03
5/18 anonim válasza:
Vagy írj nekem, és megmutatom hogyan kell :) 24/f
6/18 anonim válasza:
Esetleg huzzon gumit, akkor nem lesz olyan a penisze.
7/18 anonim válasza:
Én is szívesen segítek, de nem hiszem hogy erre vágyik.
8/18 anonim válasza:
Teljesen felesleges, mi sose csináltunk beöntést. Előtte pár órával ha elmész wcre, és kész. Ha szex után megint kimész, a sperma nagy része ki fog jönni, később nem lesz gondod belőle. Síkosítót használjatok bőven, az a lényeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!