Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A popsimba akar élvezni! Mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A popsimba akar élvezni! Mire készüljek?

Figyelt kérdés
A barátommal pár hónapja már aktív nemi életet élünk, többször szóba került már az anális szex is. Szeretném kipróbálni, de nagyon félek az esetleges kellemetlenségektől. Azt mondta, a fenekembe akar élvezni. Attól félek, hogy ez majd beindít bizonyos reflexeket, vagy ha benn marad, és esetleg később pukiznom kell, akkor fog majd kijönni és hangos lesz. A higiéniai része miatt is eléggé aggódom. Kell előtte beöntést végezni? És ha igen, mivel és mikor? Kíváncsiságból zuhanyzás közben bedugtam az egyik ujjam a fenekembe. Nem volt kellemetlen érzés, de utána megszagoltam az ujjamat, és még soha az életben nem éreztem ilyen büdöset. Nem lesz az kellemetlen, ha ilyen szaga lesz a péniszének vagy az ujjának?

2017. ápr. 2. 18:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%
mi is beöntés nélkűl csináltuk, síkositóval és persze gumival. ha bevállalósabb a partnered akkor esetleg kiprobálhatjátok gumi nélkűl is.
2017. ápr. 2. 21:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Ő mindenképpen gumi nélkül szeretné, ezért is aggódok.
2017. ápr. 2. 21:40
 13/18 anonim ***** válasza:
69%

Én is próbáltam többször is a beöntést. Az vele a baj, hogy valamicske víz mindig bent marad. És hiába akarod, nem tudod az összeset kinyomni.

És szex közben az a kis maradék pont a legrosszabb pillanatban fog megjelenni. És hát annak színe is lesz, és szaga is lesz. Szóval én nem javaslom.

Ha már nem akar gumit húzni, akkor szex előtt egy órával próbálj elmenni nagydologra. És használjátok sok síkosítót. Akár nyomjatok a popsin belűlre is. Ha jó síkos minden, akkor a "barna" nem fog odatapadni a fütyire.

Ja, és a benned elmenni dolog: hát kicsit olyan hashajtó hatású. Szóval utána biztos lesz majd nagydolog. De én azt mondom, hogy ennek ellenére engedd meg szegény gyereknek. Hadd örüljön a lelke:-):-):-)

Ennyit azért megér a dolog;-);-);-)

2017. ápr. 2. 22:42
 14/18 anonim ***** válasza:
88%

Csinálj beöntést és utana gumi nélkül is mehet !

Ne görcsölj rá inkább lazulj el és ...!!

2017. ápr. 3. 06:33
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

már ne is haragudj,de tényleg olyan kislányosan fogalmazol.

nem azért de én guminélkül csak akkor engedném,ha már probáltátok gumval.egyrészt mert gumi nélkül azért más,és mert gumival biztonságosabb is pl.:a higiénia okok miatt is.meg hogy tudja hogy mi vár rá.

mert szerintem nem tudja, csak izgatja.

2017. ápr. 3. 21:12
 16/18 ühüm válasza:
88%
Nem fog különösebb dolog történi mint,hogy azt érzed valami fel megy benned és nem ki jönn.Ha nem szeretnél a párod előtt kellemtelen hangot ki engedni akkor semmi féle képpen ne légy megfeszülve amikor a párod ugy érzi,hogy elérte teljesítő képessége maximumát és el élvez akkor te maradj laza és ne feszíts rà a popsira.Kérd meg,hogy nagyon lassan huzza ki és ahogy egyre jobban jönn ki belőled a nemi szerve te annál jobban kezd el feszíteni,hogy a ki huzzásal nehogy egy kis ürülék és sperma keverék is ki jusson,aggodnod nem kell ha mégis valami kisebb zörej hangzik el ott alul ez meg eshethogy te voltàl vagy csak ahogy össze értetetek minden esetre párod alaposan akkár 2szer is mosa meg a hímveszőjét és a nyál is böven meg teszi nem muszály síkosított használni de ha óvszerel csináljátok akkor víz alapú síkosítora lesz szükségetek :)
2017. ápr. 3. 21:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Én gumi mellett is hasznosnak tartom a beöntést. Igaz, hogy gumi esetén a fertőzések miatt nem kell aggódni nyilván, de a kellemetlenségek, például a szag ilyenkor is ott vannak, ami lankasztólag hathat szex közben, a pasira akár szó szerint is. Másrészt a beöntésnek az az előnye is megvan, hogy neked segít ellazulni, mert nem parázol azon, hogy például olyan lesz neki, amikor kihúzza. Így pedig, jobban ellazulva, egyrészt könnyebben bemegy általában, másrészt amikor már bent van, és teszi a dolgát, azt te is jobban tudod élvezni. ;) Ha gumi nélkül csináljátok, akkor pedig főleg nélkülözhetetlen a beöntés előtte, anélkül a pasinak elég kockázatos oda betenni.

A többi miatt igazából felesleges aggódnod szerintem. Szóval ha beléd is élvez a végén rendesen, abból nem lesz semmi bajod, nyugi. Nem fog meghajtani, nem fogsz hangosakat szellenteni, vagy hasonlók. :) De azért szex után érdemes kimenni egyedül a vécére, és kinyomni vagy kiengedni magadból a nagy részét. ;)

2017. ápr. 3. 22:13
 18/18 Joe.38 ***** válasza:
81%
Popsiszex lényege a gumi nélkül se kell aggódni terhesség miatt. Tehát teljes értékű szex aggódás nélkül. Ha gumit kell húzni akkor már puni is mehet. Akkor nem kell popisi. 48 éves vagyok majd 30 év soha nem volt beöntés. De gumi se. Pont ezek a felesleges mű macerák elveszik a spontanitást és az élvezetet. De felőlem mindenki úgy csinálja ahogy neki jó.
2017. ápr. 5. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!