Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A popsimba akar élvezni! Mire készüljek?
Én is próbáltam többször is a beöntést. Az vele a baj, hogy valamicske víz mindig bent marad. És hiába akarod, nem tudod az összeset kinyomni.
És szex közben az a kis maradék pont a legrosszabb pillanatban fog megjelenni. És hát annak színe is lesz, és szaga is lesz. Szóval én nem javaslom.
Ha már nem akar gumit húzni, akkor szex előtt egy órával próbálj elmenni nagydologra. És használjátok sok síkosítót. Akár nyomjatok a popsin belűlre is. Ha jó síkos minden, akkor a "barna" nem fog odatapadni a fütyire.
Ja, és a benned elmenni dolog: hát kicsit olyan hashajtó hatású. Szóval utána biztos lesz majd nagydolog. De én azt mondom, hogy ennek ellenére engedd meg szegény gyereknek. Hadd örüljön a lelke:-):-):-)
Ennyit azért megér a dolog;-);-);-)
Csinálj beöntést és utana gumi nélkül is mehet !
Ne görcsölj rá inkább lazulj el és ...!!
már ne is haragudj,de tényleg olyan kislányosan fogalmazol.
nem azért de én guminélkül csak akkor engedném,ha már probáltátok gumval.egyrészt mert gumi nélkül azért más,és mert gumival biztonságosabb is pl.:a higiénia okok miatt is.meg hogy tudja hogy mi vár rá.
mert szerintem nem tudja, csak izgatja.
Én gumi mellett is hasznosnak tartom a beöntést. Igaz, hogy gumi esetén a fertőzések miatt nem kell aggódni nyilván, de a kellemetlenségek, például a szag ilyenkor is ott vannak, ami lankasztólag hathat szex közben, a pasira akár szó szerint is. Másrészt a beöntésnek az az előnye is megvan, hogy neked segít ellazulni, mert nem parázol azon, hogy például olyan lesz neki, amikor kihúzza. Így pedig, jobban ellazulva, egyrészt könnyebben bemegy általában, másrészt amikor már bent van, és teszi a dolgát, azt te is jobban tudod élvezni. ;) Ha gumi nélkül csináljátok, akkor pedig főleg nélkülözhetetlen a beöntés előtte, anélkül a pasinak elég kockázatos oda betenni.
A többi miatt igazából felesleges aggódnod szerintem. Szóval ha beléd is élvez a végén rendesen, abból nem lesz semmi bajod, nyugi. Nem fog meghajtani, nem fogsz hangosakat szellenteni, vagy hasonlók. :) De azért szex után érdemes kimenni egyedül a vécére, és kinyomni vagy kiengedni magadból a nagy részét. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!