Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha a párom folyton...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a párom folyton anális szexet akar tőlem?

Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és együtt is lakunk. Fél éve jött neki az ötlet h csináljuk így. Bele mentem de abba hagytuk mert nagyon fájt. Már akkor megsértődött rám. És azóta minden héten ezzel jön és csak az érdekli. Eddig isteni volt a szex de most már nem is hajlandó a puncimba rakni. És 1 hónapja emiatt egyáltalán nem szexelünk. Beszéltem vele h nem akarom mert nekem ez fájdalmas és nem élvezem. Erre azt mondta önző vagyok és h mások hagyták neki.... ezért felment bennem a pumpa de nagyon és haza költöztem. Nem értem most ha nem engedem neki análisan akkor nem is akar már szexelni? Hozzáteszem mindig nagyon jo volt a kapcsolatunk és a szex is.. most mit tegyek? Szakítsak vele?

2018. febr. 5. 02:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A lényeget már leírták elöttem. Csak kiegészíteném! Egyéni dolog, de a túl gyakori anális szex okozhatja az izmok elgyengülését. És akkor már nem leszel szobatiszta. Nézz utána!
2018. febr. 6. 10:47
 12/15 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyet börtönbe kéne csukatni. Ott annyi anális szexet kapna a 120 kilós kancigányoktól, hogy még meg is unná! Igaz, nem pont úgy kapná, ahogy elképzelte, de az már az ő baja... :-))
2018. febr. 6. 12:28
 13/15 anonim ***** válasza:

Bocsi.....

Erre azt mondta önző vagyok és h mások hagyták neki....

Ő AZ ÖNZŐ MERT CSAK MAGATA GONDOL, nem érdekli hogy neked hogy faj-e vagy sem, élvezed e vagy sem??!!

Szerintem ez olyan .....önzőség, csak magamra gondolok és nem erdekel semmi sem....

Ja és... más engedte ÉS???!!! Akkor menjen ahoz....

Nagyon sok lány csinálja ezt de doksn elítélik, amit megértek.

Szerintem keres mást, én férfi vagyok de meg em fordult a fejemben hogy kiprobaljam, elég az oral és a punci.

2018. febr. 6. 13:10
 14/15 Williamspear ***** válasza:
27%

Én egy kicsit másképp látom...

Ha leülnél vele beszélgetni, hogyha fontos a kapcsolatotok, akkor ne sértsen meg ilyennel...

Másrészt valószínűleg gyakorlatlan is a párod, ezért okozott fájdalmat... avagy ... Te erre nagyon érzékeny vagy testileg...

Akkor viszont ne erőltesse semmikép!

Másrészt az a kérdés, hogy lelkileg viszolyogsz e az anális szeretkezéstől?

Ha igen és ez tart vissza - járhat olyan testi reakcióval, hogy ösztönösen összeszorítod a popsid - akkor ez növelheti a behatolás fájdalmát.

Szerintem a "párodnak" csak nagy a szája és még sohasem volt együtt egy Nővel análisan!

Mert ha lett volna, akkor tudná a helyes lépéseket és "nem rontana ajtóstól a házba"... :(

Hazudik a cél érdekében ahelyett, hogy szépen megbeszélné veled...

Ha a beszélgetés nem vezet eredményre, ha úgy veszed észre, hogy figyelmetlen, durva, meggondolatlan, akkor azonnal rúgd ki!!!

Ha viszont belátja, hogy ezt így nem lehet, ha gyöngéd és figyelmes lesz, akkor még jól is "elsülhet" a dolog! :)

Természetesen egy finom, gyöngéd kisujjas ánusz-pettingnél már rögtön kiderül, hogy számodra ez kellemes vagy kellemetlen! :)

Síkosítót - jó minőségűt - minden esetben használj vagy használjatok!

Ha bizonytalanok vagytok, akkor olvassátok az itt megjelent - hiteles - beírásokat, kérjetek gyakorlott itt lévő tagoktól tanácsot! :)

2018. febr. 6. 13:21
 15/15 orton ***** válasza:
0%

Szerintem ne gyakorikérdésezz, hanem ha fontos neked ez a kapcsolat, ülj levele megbeszélni. Vagy próbáld meg, hogy te szeretnél vele lenni, szereted, de a szex ezen formája nem jön be neked. Döntsön ő, hogy mi fontos számára.

Már ha akarsz vele lenni tényleg. Így mindent megteszel. Ha így is oviskodik (ami mondjuk fura hogy 5 év alatt egyszer se jött elő és még nem szakítottatok), akkor éretlen a fiú és mi több, nem akar veled lenni.

2018. febr. 6. 22:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!