Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire probléma egy nőnél, ha nem maszturbál?
Érdekelne, hogy a nőknél mekkora nehézségeket okozhat a szexben, ha nem maszturbálnak.
A barátnőm (20, én 22F) nagyon nehezen tudja elengedni magát szex közben, ideges, fáj neki, stb. Őt korábban egyáltalán nem is érdekelte a szex, és nem szokott maszturbálni. Nem is bír felnyúlni magának. Én próbálok mindent megtenni érte, de nem tudjuk, hogy lehetne megoldani.
Szerintetek ez a szex probléma visszavezethető arra, hogy ő sosem maszturbált?
Nektek mik a tapasztalataitok? Mit tanácsoltok?
Szerintem nem probléma.
Nekem is volt olyan időszakom hogy egyáltalán nem csináltam.
Nem kívántam hogy el vigyem magam.
Ha egyébként minden jó a szex is akkor ne problémázz azon h nem masztizik.
24N
Újjazni èn se újazom magam
Mert nem szeretem
Nekem az első szex nem volt egy jó élmèny (nemierőszak)
Nehezen tudok lazulni szex közben
Az erőszak után egyáltalám nem csináltam nem kívàntam.
Csak csikló izgatással tudok élveznim
Ujjazást nem szeretem kellemetlen fáj
Szex közben sincs hüvelyi orgazmusom
24n
Próbáljátok a szex érzelmi részét előnyben részesíteni. Ölelgesd, simogasd, puszilgasd,suttogj Neki, és nem baj az ha nem minden esetben juttok el a konkrét aktusig. Ne érezze azt,hogy Neki itt most mindenképp" teljesítenie kell. Legyél Hozzá türelmes, bár bizonyára az vagy, erről nem írtál.
Ezer módon lehet izgatni egy nőt.Az a fontos,hogy elérd, oldódjon fel, különben nem fogja élvezni sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!