Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszméret probléma?
Figyelt kérdés
Nagyon bánt a mérete, igazságtalannak tartom, hogy nincs legalább egy normális méretű péniszem.
Van barátnőm, de gyakran kicsúszik, néha élvezhetetlen a dolog, és nem tudom a barátnőm mennyire élvezi valójában, vagy csak a szeretet miatt fogad el.
Tudom, hogy a legtöbb módszer csak átverés, de ha van itt valaki akinek működött bármi a méretnövelést illetően, kérem írjon.
Köszönöm!
2018. jan. 28. 13:24
1/12 anonim válasza:
Nem írtad hogy mekkora cm?vastagság?
Nem lehet hogy a Barátnőd túl nedves esetleg tágabb lesz a hüvelye izgalmi állapotban?
Péniszköpenyt próbáltátok?
24N
2/12 A kérdező kommentje:
14 cm hosszú, 3,8cm vastag.
Elég nedves szokott lenni, egy idő után.
Hm, azt nem ismerem, utánajárok. :)
2018. jan. 28. 13:33
3/12 anonim válasza:
Az ázsiaiaknak is kicsi és mégis kitudják elégíteni a visítozó kiscsajokat
4/12 anonim válasza:
Nyald ki, ugyis csak ugy tud elélvezni a nök többsége.
5/12 anonim válasza:
A nyalás meg a dugás közt óriási különbség van. 19/L
6/12 anonim válasza:
5: mindegy, úgy legalább elélvez.
7/12 anonim válasza:
Te még jól jártál. Gondold a helyzetembe magad 12cm rövid és 3,5cm vékony.. Egy igaz hulladék. Nekem is ez volt a gondo,. hogy kicsúszik a nőből, meg egy csomó póz kiesik.. Engem már dobtak emiatt, de nem haragszom a nőkre. Megértem, hogy nem akarnak selejtekkel járni. A kisfarkú férfi számukra nem férfi.
8/12 anonim válasza:
Most lehet cserélnék veletek. Nekem 18, de nemi beteg. Szóval ne rinyáljatok, mert legalább használhatjátok
9/12 anonim válasza:
Durva, ebből is látszik, hogy minden embernek meg van a saját problémája, soha nem szabad irigykedni mások helyzetére. Egyébként az original kérdéshez: a jelqing növeli pár centit, illetve keményebbé és edzettebbé teszi a péniszt (saját tapasztalat). Keress rá google-ben hogyan kell szakszerűen alkalmazni, de kell egy fél év normális alkalmazásban mire eredményt látsz. Sok sikert!
10/12 anonim válasza:
Nekem meg 18/5 és nem engedi magát seggbedugni a legtöbb csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!