Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péniszméret probléma?
Nagyon bánt a mérete, igazságtalannak tartom, hogy nincs legalább egy normális méretű péniszem.
Van barátnőm, de gyakran kicsúszik, néha élvezhetetlen a dolog, és nem tudom a barátnőm mennyire élvezi valójában, vagy csak a szeretet miatt fogad el.
Tudom, hogy a legtöbb módszer csak átverés, de ha van itt valaki akinek működött bármi a méretnövelést illetően, kérem írjon.
Köszönöm!
A wish én néz néz szét ott tobb minden van, de tudd a legjobb ha saját farok meret az ilyen tárgyak amiket ra huzol az nem olyan, csak dugni jó vele, szopni nem lehet.
Bár meg nem próbáltam , meg vannak, vagyok elégedve vele soha nem volt problémám a farkammal...
Tudom rossz de ez van , mindenkinek más baja van, kinek ezzel, kinek azzal.
Keressetek olyan pózt amiben nem csúszik ki. Ha a lábát a nyakadba teszed akkor mélyebbre tudsz hatolni, te uralod a helyzetet és nem is csuszik ki.
Vagy a kutyapóz, ahol maximálisan ki tudod használni a méretet.
Egyébként pedig átlagos a méreted, nézz utána. Nekem 20/5 és elég sok nő lépett emiatt, anál pedig eddig csak egynél jöhetett szóba de neki is csak ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!