Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan közöljem a férjemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem a férjemmel?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy szex terén már nem olyan mint régen.Én nagyon nyitott vagyok minden újra de ő nem.Nem szereti az újdonságokat,eszközöket,játékokat.Mindíg ugyan az a póz kb 10 perc az egész menet.Van mikor én nem is megyek el vagy félbeszakad.Nem figyeli nekem,hogy jó hiába próbálom mutogatni célozgatni.Szerintetek hogyan tudom rávenni a változásra megbeazélésen kívül?Ha vennék valami kiegészítőt vagy akármit és már ott van akkor kipróbálná ugyan?Nagyon tanácstalan és szomorú vagyok.Nem vagyunk 60 évesek csak 25 évesek de mintha 60 lennék.
2018. febr. 7. 22:54
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Azt a 20 kg-ot le kéne dobni szerintem is.

Feleségem 63 kg és 9 hónapja szült. Belegondoltam, hogy nézne ki, ha 83 kg lenne. :-((((

2018. febr. 8. 09:40
 22/27 anonim ***** válasza:
Némelyik nő teljesen elengedi magát szülés után. Aztán nem érti miért nem kívánja a férje.
2018. febr. 8. 10:06
 23/27 anonim ***** válasza:
Mwglehet hogy nem olyanaka vonalaid mint régen. Szerintem mindenképp érdemes lenne beleváfnod az alakformálásba esetleg elötte nagyon izgató mikor cica naciban edz a párom tangában vagy nélküle.. :) és ne addolyan könnyen meg magad ha szexelni akar mutasson fel valamit hogy megérdemelje a szexet veled. Ne add fel mert akkor biztos nem lesz változás és jön az az rész hogy vibrit kell használnod ha ki akarsz elégülni.
2018. febr. 8. 11:16
 24/27 A kérdező kommentje:
Mindenki azt írja sok a 20kg hízás de nem írtam,hogy mennyi voltam és most mennyi vagyok.45 kg voltam most 65kg.Én jól érzem így magam szeretem,hogy nem csörögnek a csontjaim.És nem mondanám magam kövérnek.
2018. febr. 8. 17:28
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Az igaz, de ő a 45 kg-os zörgő csontú nőbe lett szerelmes.

Mostani tömeged közel másfélszerese a terhesség előttinek!

2018. febr. 8. 22:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Szinház , mozi, autós kaland , éjszakai fürdőzés, wellnes sok program a gyerek nélkül, újra rendbe hozhatja
2018. febr. 9. 06:26
 27/27 anonim ***** válasza:

25 nek teljesen igaza van! Zörgő csontúba szeretett bele. Neki vszínű igy nem tetszel, magadnak hiába...

Én 30 kg ot híztam terhesség alatt, akkor is imádott a férjem, és kb 1 év alatt fogytam vissza, bár maradt rajtam 5-6 kg. Szóval a lényeg az hogy megértette hogy híztam, nem bántott de igényelte jogosan a régi alakomat.

2023. máj. 8. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!