Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy közöljem a férjemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem a férjemmel hogy külön akarok menni és már nem szeretem?

Figyelt kérdés
A férjemmel megromlott a kapcsolatunk tavaly év elején, voltunk ilyen kapcsolatjavító valamin amit kinzett, mindent megtettünk mind a 2 en, de sajnos mág így sem megy, van 2 gyerkőcünk a nagylány 6 éves a kicsi fiú 4. nagyon szereti a gyerekeket és én is. Közbe ő is megismerkedett egy hölgyel aki több neki mint barát és én is megismerkedtem valakivel aki mellett nagyon jól érzem magam, szeretnék végre pontot tenni a dolog végére de nem tudom hogy kezdjem és nagyon veszekedős típus.
2014. febr. 27. 17:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szanalmas,biztos mindenki a másikat okolta minden miat azért romlott meg tipikus, szegény gyerekek. Amugy ha van mind kettőtoknek valakije mit kell ezen közölni? Már eldőlt.ha meg nem egyertelmu mond meg lényegre töroen
2014. febr. 27. 18:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Figyelj szerintem normális választ is lehetett volna írni, de mindenki önmagából indul ki, szóval te vagy szánalmas, a gyerekek miért szegények? Nem volt szerinted a világba még olyan hogy a szülők külön mentek? Képzeld volt, és még is teljesen normális egészséges neveleésben részesültek/részesülnek. Legközelebb ha normális választ nem tudsz írni akkor inkább ne koptasd a billentyűd. A továbbiakban a válaszod nem érdekel el sem fogom olvasni amit írsz, szóval kár a fáradságért.
2014. febr. 28. 10:05
 3/4 anonim ***** válasza:

És miből fogod megtudni, hogy pont ő írt neked újból?

Én is arra gondoltam elsőre, hogy el kellene néznetek a családsegítőhöz, anyira nem tudtok beszélni egymással.

De ahogy látom, már elmentetek, és ott sem tudtatok beszélni...

Mindegy. Mondd meg neki normálisan, hogy nem látod már értelmét a dolognak, és gondolkozzatok, hogyan tudnátok különválni.

A gyerekeknek rossz lesz, akármit is mondasz. Neked is rossz volt annak idején, és lehet, hogy emiatt nem tanultál meg beszélni, emberekkel megértetni magad.

Próbáljátok olyan jól elrendezni a dolgokat, amennyire csak bírjátok.

2014. febr. 28. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
AZ én szüleim már több mint 34 éve egy párt alkotnak, egy szóval nem írtam hogy nekem a szüleim elváltak volna, csak hogy nem mi vagyunk az egyetlen pár aki elválik még is lehet hogy jobb is lenne a gyerekekenek.
2014. febr. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!