Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közöljem a férjemmel hogy külön akarok menni és már nem szeretem?
Figyelt kérdés
A férjemmel megromlott a kapcsolatunk tavaly év elején, voltunk ilyen kapcsolatjavító valamin amit kinzett, mindent megtettünk mind a 2 en, de sajnos mág így sem megy, van 2 gyerkőcünk a nagylány 6 éves a kicsi fiú 4. nagyon szereti a gyerekeket és én is. Közbe ő is megismerkedett egy hölgyel aki több neki mint barát és én is megismerkedtem valakivel aki mellett nagyon jól érzem magam, szeretnék végre pontot tenni a dolog végére de nem tudom hogy kezdjem és nagyon veszekedős típus.2014. febr. 27. 17:24
1/4 anonim válasza:
Szanalmas,biztos mindenki a másikat okolta minden miat azért romlott meg tipikus, szegény gyerekek. Amugy ha van mind kettőtoknek valakije mit kell ezen közölni? Már eldőlt.ha meg nem egyertelmu mond meg lényegre töroen
2/4 A kérdező kommentje:
Figyelj szerintem normális választ is lehetett volna írni, de mindenki önmagából indul ki, szóval te vagy szánalmas, a gyerekek miért szegények? Nem volt szerinted a világba még olyan hogy a szülők külön mentek? Képzeld volt, és még is teljesen normális egészséges neveleésben részesültek/részesülnek. Legközelebb ha normális választ nem tudsz írni akkor inkább ne koptasd a billentyűd. A továbbiakban a válaszod nem érdekel el sem fogom olvasni amit írsz, szóval kár a fáradságért.
2014. febr. 28. 10:05
3/4 anonim válasza:
És miből fogod megtudni, hogy pont ő írt neked újból?
Én is arra gondoltam elsőre, hogy el kellene néznetek a családsegítőhöz, anyira nem tudtok beszélni egymással.
De ahogy látom, már elmentetek, és ott sem tudtatok beszélni...
Mindegy. Mondd meg neki normálisan, hogy nem látod már értelmét a dolognak, és gondolkozzatok, hogyan tudnátok különválni.
A gyerekeknek rossz lesz, akármit is mondasz. Neked is rossz volt annak idején, és lehet, hogy emiatt nem tanultál meg beszélni, emberekkel megértetni magad.
Próbáljátok olyan jól elrendezni a dolgokat, amennyire csak bírjátok.
4/4 A kérdező kommentje:
AZ én szüleim már több mint 34 éve egy párt alkotnak, egy szóval nem írtam hogy nekem a szüleim elváltak volna, csak hogy nem mi vagyunk az egyetlen pár aki elválik még is lehet hogy jobb is lenne a gyerekekenek.
2014. febr. 28. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!