Hogy közöljem a férjemmel, hogy babát várok? Ötletek?
Holnap szeretném megmondani a férjemnek, hogy kisbabánk lesz! :) Ma voltam nőgyógyásznál, aki megerősítette a terhességi teszt eredményét.
Alig várom, hogy elmondhassam a páromnak (az elmaradt menzesz és a teszt után még nem szóltam, biztosra akartam menni), viszont ma késő este ért haza, fáradt volt, holnap viszont egyikünk sem dolgozik, így nyugodtan meglephetem a hírrel. :)
Sokféle verzió lejátszódott a fejemben, hogy hogyan közöljem vele, hogy Apa lesz, de olyan hihetetlen ez az egész még számomra is... :)
Ti hogy mondtátok el? Sima "terhes vagyok!" kijelentéstől az ötletes utalásokig minden válasznak örülnék!
Egy boldog kismama :)
Gratulálok!
Ötlet:
Irj neki egy levelet a születendő kisbabátok nevében, és reggel mielött felébred tedd mellé az ágyba!
Mégegyszer gratulálok,sok boldogságot nektek!
Majd ird meg hogy fogadta a jó hírt!
Jó éjszakát!
- szívem, készíts reggelit hármunknak.
- de csak ketten vagyunk...
- fogadjunk?
Az első ötlet nekem nagyon tetszene! :))
Gratulálok! :)
Szia!
Gratulálok a picihez! Nekem még várnom kell egy hetet, hogy kiderüljön összejött-e.
Ezeket találtam:
Volt, aki berakta háttérképnek a + tesztet.
Olvastam, hogy egy lány azt csinálta, hogy az UH képet rányomtattatta a pólójára, másnap felvette, és egész nap abban mászkált, a párjának csak este esett le.
Valaki csak ráírta egy lapra a szülés várható időpontját, és betette egy borítékba. Csinálhatod azt is, hogy te is ráírod egy lapra a mai dátumot, a szülés várható időpontját, és odaírod, hogy a két időpont közt eltelt idő kb. 8,5-9 hónap.
Ilyet is olvastam ez nagyon tetszik:
A másodiknál, mivel közel volt párom születésnapja, gondoltam csinálok egy tesztet, és ha babát mutat, meglepem. Azt mutatott!!! Készítettem egy kicsike zárható papírdobozt, vettem egy adag csokigolyót, és abból egy szemet a dobozba tettem. Átkötöttem a dobozkát csinos kis masnival és mellékeltem hozzá a következő mondatot: "Hogy ne csak az én pocakomban legyen egy kis bogyó."
1.Szívem már megint csökkent az egyföre jutó jövedelem a családba, 1-el!
2.Nemtudod mennyibe kerül egy csomag pelenka?
3.Nos, a hírek szerint tökéletes génekkel rendelkezel. Hát majd nemsoká meglátjuk!
4.Ha kilenc hónap múlva feleségül veszel, akkor családi pótlékot fogsz kapni. Hát nem zseniális?
5.Meg leszel elégedve, mert nem sokára a melleim a duplájára nőnek, a libidóm is érzékenyebben fog működni. Méghozzá hormonkészítmények nélkül!
6.Hát erre tudsz-e felelni: kinek nagyon finom a bőre, kinek kell a fenekét hintőporozni, és ki sírdogál éjjel 3-kor, mert enni szeretne? Szabad a gazda? A következő szülinapi ajándékod.
7.Lemondom a nyári korzikai autós túránkat. Keress helyette egy olyan üdülőhelyet, ahol gyermekmegőrzéssel is foglalkoznak. Tudod, sosem lehet tudni!
8.Szeretnéd magad látni egészen picikének?
9.Akkor is szeretnél, ha tíz kilóval nehezebb lennék? Mondjuk, a nagyobb hasam miatt.
10.Találd ki, miért hagytam abba a dohányzást!
Bocsánat ha valamelyik bántó,de interneten ezeket találtam és nagyon tetszenek!:)
Kíváncsi vagyok hogy fogod rávezetni a dologra!:)Majd írd meg légyszi!:)
Gratulálok neked!:)
Na elmondtad?
Nállunk nem volt semmi szöveg én ugy meglepődtem hogy reggel rohantam a férjemhez a 2 csikos tesztel hogy nézze meg ő is látja?És látta...azóta 17 hónapos a kislányunk..
Gratulálok nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!