Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy közöljem a férjemmel,...

Hogy közöljem a férjemmel, hogy babát várok? Ötletek?

Figyelt kérdés

Holnap szeretném megmondani a férjemnek, hogy kisbabánk lesz! :) Ma voltam nőgyógyásznál, aki megerősítette a terhességi teszt eredményét.

Alig várom, hogy elmondhassam a páromnak (az elmaradt menzesz és a teszt után még nem szóltam, biztosra akartam menni), viszont ma késő este ért haza, fáradt volt, holnap viszont egyikünk sem dolgozik, így nyugodtan meglephetem a hírrel. :)

Sokféle verzió lejátszódott a fejemben, hogy hogyan közöljem vele, hogy Apa lesz, de olyan hihetetlen ez az egész még számomra is... :)

Ti hogy mondtátok el? Sima "terhes vagyok!" kijelentéstől az ötletes utalásokig minden válasznak örülnék!

Egy boldog kismama :)

2011. júl. 1. 00:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Jaj, bocsánatot kérek mindenkitől, de a "bejelentés" után sajnos kiment a fejemből ez az oldal, tényleg bocsi.

Nagyon köszönöm a tanácsokat, jókívánságokat, aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök.

Végül elég spontán jött a dolog, miután szemezgettem az itteni tanácsok, meg az én ötleteim között, végül úgy sült el, hogy reggel ébredés után a férjem rámfeküdt (ezt gyakran csinálja :D), én meg hirtelen ötlettől vezérelve mondom: "vigyázz, még összenyomod a kisbabánkat!" Ő ezt felelte: "Oké, majd ha lesz kisbabánk, vigyázok!" Én meg: "Hát pont ezért mondom, hogy vigyázz..." És akkor leesett neki, nagyon örült és még inkább "rámugrott". :)

2011. júl. 6. 18:13
 12/12 anonim ***** válasza:
:) Édes!!!Örülök Nektek!Vigyázz Magatokra!
2011. júl. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!