Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan közöljem a férjemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem a férjemmel?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy szex terén már nem olyan mint régen.Én nagyon nyitott vagyok minden újra de ő nem.Nem szereti az újdonságokat,eszközöket,játékokat.Mindíg ugyan az a póz kb 10 perc az egész menet.Van mikor én nem is megyek el vagy félbeszakad.Nem figyeli nekem,hogy jó hiába próbálom mutogatni célozgatni.Szerintetek hogyan tudom rávenni a változásra megbeazélésen kívül?Ha vennék valami kiegészítőt vagy akármit és már ott van akkor kipróbálná ugyan?Nagyon tanácstalan és szomorú vagyok.Nem vagyunk 60 évesek csak 25 évesek de mintha 60 lennék.
2018. febr. 7. 22:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Hidd el az őszinte út az egyenes és a legjobb. Akármennyire nehéz leültetni és elmondani de néha szükséges, és akkor biztos hogy megérti mi a bajod, és nem lesz olyan, hogy " de én azt gondoltam, hogy ..."
2018. febr. 7. 22:56
 2/27 anonim ***** válasza:
1et ertek az elozovel. Ha az exem elmondta volna mi baja van, ma is egyutt lennenk.
2018. febr. 7. 22:58
 3/27 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg:)
2018. febr. 7. 23:01
 4/27 anonim ***** válasza:
Szia,ismerős jelenség 2 éve tart és márcsak max 3 percig férjemet már nemérdekli hogy örömet szerezzen ,vagy viszonozza legaláb...:/ kezdek belefáradni 26,27 év.
2018. febr. 7. 23:03
 5/27 A kérdező kommentje:
Próbáltam már elmondani neki ebből is tudom,hogy nem akar semmi újat kipróbálni.De azon is gondolkodtam,hogy lehet az én hibám.A testem már nem olyan mint volt.
2018. febr. 7. 23:08
 6/27 RRR ***** válasza:

miért lenne baj egy beszélgetés??

nem vagytok már ovisok, nem?

lehet neki is lennének vágyai,amiket nem mondott eddig

ha meg nem megy,vagy: szerető,maszti,szexuális játékszerek

..

2018. febr. 7. 23:09
 7/27 RRR ***** válasza:

nem a te hibád,magadra ne kend!!!!!!!!!!

az ő teste se a régi

az egy butaság,ha vágyik rád,akar ,akkor a test az másodlagos,hidd el

6#

2018. febr. 7. 23:10
 8/27 A kérdező kommentje:

Próbáltam a beszélgetést,reménytelen.

Szerető nem kell.A többi meg nem megoldás életem végéig azért mert egy család vagyunk.

2018. febr. 7. 23:12
 9/27 A kérdező kommentje:
De én szültem ő nem. :D plusz 20kg de erre se fognám mert utána még jó ideig megvoltunk.
2018. febr. 7. 23:13
 10/27 RRR ***** válasza:

nézd ülj le vele beszélgetni,még az is lehet azt hiszi minden szuper neked

kicsit megasszonyosodtál:XD

6#

2018. febr. 7. 23:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!