Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan közöljem a férjemmel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem a férjemmel?

Figyelt kérdés
Úgy érzem,hogy szex terén már nem olyan mint régen.Én nagyon nyitott vagyok minden újra de ő nem.Nem szereti az újdonságokat,eszközöket,játékokat.Mindíg ugyan az a póz kb 10 perc az egész menet.Van mikor én nem is megyek el vagy félbeszakad.Nem figyeli nekem,hogy jó hiába próbálom mutogatni célozgatni.Szerintetek hogyan tudom rávenni a változásra megbeazélésen kívül?Ha vennék valami kiegészítőt vagy akármit és már ott van akkor kipróbálná ugyan?Nagyon tanácstalan és szomorú vagyok.Nem vagyunk 60 évesek csak 25 évesek de mintha 60 lennék.
2018. febr. 7. 22:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Néha már elhiszem én is hogy nincs gond
2018. febr. 7. 23:24
 12/27 RRR ***** válasza:

biztos nem harapja le a fejed!:XD

mond úgy ,hogy ez nem rossz,nem rossz,de szeretnéd ezt és ezt kipróbálni,mert az szerinted szuper lenne és,hogy ő alar-e valamit kipróbálni veled?

2018. febr. 7. 23:26
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem tudni. :D De megpróbálom megbeszélni vele.Csak valahogy rá kell vezetni.
2018. febr. 7. 23:29
 14/27 RRR ***** válasza:

a lényeg,hogy a férfiasságát ne kritizáld!

sok sikert és végeláthatatlan orgazmusokat!:XDDD

2018. febr. 7. 23:44
 15/27 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzet van nálunk is, de nekunk lelki dolgok is társulnak hozzá, nem vagyunk olyan kiegyensúlyozottan a kapcsolatban. Mi parterapiara mentünk, esetleg meg egy szexualpszichologus lenne jo. A beszélgetés persze az első lépés, hatha megoldjatok ezek nelkul is, de a segítségkérés sem egy tragédia.:))
2018. febr. 7. 23:51
 16/27 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem meg számít az a +20kg.

Gondolj bele az ő helyzetébe: ne meri mondani, hogy szeret ugyan, de kövéren nem kíván annyira

Tényleg őszintén kellene beszélgetnetek.

2018. febr. 8. 04:41
 17/27 anonim ***** válasza:

Ja hogy szültél és +20 kg vagy.

Ideje elmenni sportolni. Legyél kîvánatos Nő.

2018. febr. 8. 07:45
 18/27 anonim ***** válasza:

Mindig mindenki a másiktól várja a megoldást a problémaira. Ne a férjedet hibáztasd és ne fogd a szülésre hogy felszedtél 20 kilót. Tgyél lakatot a szádra és tesség elmenni futni napi min fél órát. A családunkban minden nő visszaszerezte a versenysúlyát szülés után de ők tettek is érte.

Egyébként én sem kívánnám meg olyan gyakran a barátnőmet ha felszedne 20 kilót.

2018. febr. 8. 07:53
 19/27 anonim ***** válasza:
Ne közölj semmit, hanem fogyjál le. 20 kg nagyon sok, az én párom is szült lassan két éve, 3 kiló plusz van rajta, de már dolgozik, hogy lemenjen. + 20-al én sem tudnék mit kezdeni, nagyon szomorú lennék..
2018. febr. 8. 08:14
 20/27 Lassmich Ruhe ***** válasza:
Yep. Tessék elkezdeni összeszedni magad, mind edzés, mind fogyás, mind megjelenés terén. Egyrészt eleve kívánatosabb leszel neki, másrészt pedig lehet elgondolkodik rajta, amikor már tök jó nő lesz ismét a felesége, hogy jobb lenne rendesen levarrni, mielőtt más teszi meg..
2018. febr. 8. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!