Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha undorodom a spermától?
" Hétvégente egy nap kb. 4-5-szer szexelünk, "
Szeretnék már ennyire kvára ráérni :D
A barátod egy paraszt, te meg az írásod alapján egy kiélt 25+ évesnek tűnsz, pedig egy épphogy nem gyerek csitri vagy.
Hidd el, 10 év múlva bánni fogod, hogy egy ilyen önző pasival voltál. Nem is értem, látja rajtad, hogy szinte felfordul a gyomrod a dologtól, de képes simán végignézni, miközben nyeled a cuccosát? Ne alázd meg magad ennyire. Ha önként, vágyból tennéd az más, de így szép lassan csak azt fogja elérni, hogy már nem fogod kívánni a vele való együttlétet.
N/34
Köszi a válaszokat. Elhatároztam hogy megutaltatom magam vele. Nem szoptam le, és nem is engedtem hogy belém tegye. Mindenen veszekedtem vele, és..... ma reggel szakított!! De egy ilyen szöveggel: " Bocs, de a nő azért van, hogy legyen hova a férfi fa**át bedugni, és hogy főzzön, mosson takarítson. Kényeztesse a férfit. Mivel látom, hogy te erre alkalmatlan vagy, nem vagyok hajlandó nyalni a pi**ádat többet. Sajna, de vége van köztünk mindennek! "
Idő közben rájöttem hogy nem kell egy ilyen "férfire" pazarolni az időmet.
Köszönöm mindenkinek aki segített! 😍
Akkor velem lehet, baj van, ilyen alkalmakkor én "húztam le magamról" a nők fejét, fontos volt, hogy éreztessem, erre többre tartom őket.
Volt, aki megköszönte, volt, aki megkért, hogy máskor ne tegyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!