Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha undorodom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha undorodom a spermától?

Figyelt kérdés
A barátom elvárja, hogy lenyeljem a spermát, de én undorodom tőle. Hányingerem van. Megmondtam neki ezt, de megsértődött, S csak szopással engesztelhettem ki. Mit tegyek, hogy ne undorodjak? Az anált még kibírom, ez a másik kedvence. Hétvégente egy nap kb. 4-5-szer szexelünk, szóval elég aktív szexuális életet élünk. Azzal érvel, hogy ő is minden nap kinyal, akkor én is szopjam le legalább egyszer egy nap.

2018. febr. 3. 11:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
46%

" Hétvégente egy nap kb. 4-5-szer szexelünk, "

Szeretnék már ennyire kvára ráérni :D

A barátod egy paraszt, te meg az írásod alapján egy kiélt 25+ évesnek tűnsz, pedig egy épphogy nem gyerek csitri vagy.

2018. febr. 3. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:

Hidd el, 10 év múlva bánni fogod, hogy egy ilyen önző pasival voltál. Nem is értem, látja rajtad, hogy szinte felfordul a gyomrod a dologtól, de képes simán végignézni, miközben nyeled a cuccosát? Ne alázd meg magad ennyire. Ha önként, vágyból tennéd az más, de így szép lassan csak azt fogja elérni, hogy már nem fogod kívánni a vele való együttlétet.

N/34

2018. febr. 4. 10:56
 13/18 anonim ***** válasza:
Itt nem azzal van a probléma, hogy azt szeretné, hogy leszopd, hanem azzal, hogy olyasmit akar rád erőltetni, amit te nem szeretnél. És akit szeretünk arra nem kényszerítünk rá olyat, amit nem akar. Ha szeretne akkor megértené és nem erőlködne.
2018. febr. 4. 14:10
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Elhatároztam hogy megutaltatom magam vele. Nem szoptam le, és nem is engedtem hogy belém tegye. Mindenen veszekedtem vele, és..... ma reggel szakított!! De egy ilyen szöveggel: " Bocs, de a nő azért van, hogy legyen hova a férfi fa**át bedugni, és hogy főzzön, mosson takarítson. Kényeztesse a férfit. Mivel látom, hogy te erre alkalmatlan vagy, nem vagyok hajlandó nyalni a pi**ádat többet. Sajna, de vége van köztünk mindennek! "

Idő közben rájöttem hogy nem kell egy ilyen "férfire" pazarolni az időmet.

Köszönöm mindenkinek aki segített! 😍

2018. febr. 4. 14:36
 15/18 anonim ***** válasza:
Azok alapján amiket leírtál egy olyan férfinak tűnik, akinek csak azért kell barátnő, hogy legyen egy állandó nő mellette, aki mindig készen létben áll, ha ő szexelni szeretne és persze cselédjen legyen a háznál és őt kiszolgálja, főzzön, mosson, takarítson rá. Az ilyentől jobb is megszabadulni, aki nem veszi emberszámba a nőket.
2018. febr. 4. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Bizony így tanuljátok meg ti lányok értékelni a rendes pasikat a "rosszfiúk" (fa.szfejek) helyett. Mondjuk ekkora gyökérről még nem hallottam eddig mint az ex-pasid, de ez lehet, hogy csak az szerencsém.
2018. febr. 5. 14:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Akkor velem lehet, baj van, ilyen alkalmakkor én "húztam le magamról" a nők fejét, fontos volt, hogy éreztessem, erre többre tartom őket.

Volt, aki megköszönte, volt, aki megkért, hogy máskor ne tegyem.

2018. febr. 6. 18:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Jah, 34 ffi
2018. febr. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!