Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha undorodom a spermától?
Gondolkodtam rajta, de szeretem őt, nagyon helyes, okos pasi.. És ki tud elégíteni..
Én 18/l ő 20/f
Én eleve nem lennék ilyen önző tuskóval. Sz#rj a szájába és hagyd ott. És ha nem tetszik neki? Hát neked sem amit ő követel.
Én sem szeretem a spermát, nem is nyelem le, sőt szólok hogy ne a számba. Ezt eddig mindenki elfogadta. Az anál nálam tabu, ebből se volt még soha vita. Sőt ezt olyan határozottan szoktam mondani hogy senki nem hozta kétszer szóba.
A szex a kölcsönös örömszerzésről szól ahol ez egyik fél ha meg is tesz olyan dolgokat amit amúgy annyira nem szeret, azt ÖNKÉNT teszi, csakhogy a másiknak jó legyen. De semmiképp sem azért mert az követeli!
2. Köszi, próbálok beszélni vele.
3. Lehet ki kellene próbálnom XDD
Amikor érzed, hogy jön, válts át olyan pózra, ahol nem kerül a szádba az ondó. Ha a barátod hanyatt fekszik, akkor pl. meg tudod tenni, hogy kiveszed a szádból, és a fitymafékje környékét nyalogatod, vagy simogatod a zárt ajkaiddal, akkor a sperma lefelé fog menni, nem a szádba.
Légy kreatív!
A megsértődés nem valós, hanem "ügyes" trükk, duzzogás. Egyszer fektess be annyi energiát, hogy egy ideig ne legyen semmilyen orál. Pár nap után el fogja fogadni az olyat is, aminek a végén nem élvez a szádba. Ugyanis a lényeg nem az, hanem, hogy ne szűnjön meg az ingerlés az orgazmus előtt-alatt.
Az erőszakos pasi nem csak ebben negligálja a te érzéseidet, hanem mindenben, erre gondolj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!