Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero pasik! Ugye hogy normáléis az ha én heteroként undorodom mások álló hímtagjától és nem szívesen nézegetek ilyen képeket? Egy meleg barátom szerint ez beteges, mert hogy nem normális egy emberi testrésztől undorodni.20f
Figyelt kérdés
2017. aug. 18. 23:35
1/11 anonim válasza:
attól tartok a meleg barátod többet akar
2/11 anonim válasza:
Teljesen normális. Én is így vagyok vele. A punci való nekünk. 19F
3/11 anonim válasza:
Még ha heteroszexuális is vagy, nem kellene undorodnod, csak nem szívesen nézned, Ennyi. Ez egy testrész.
Ők se undorodnak a puncitol, szimplán nem izgatja
4/11 anonim válasza:
Undorodni mondjuk nem undorodom, de hidegen hagy más férfi himbilimbije.....
5/11 anonim válasza:
Esetleg nem tudod, hogy mit takar az undorodni kifejezés.
6/11 anonim válasza:
Lehet teljesen normális... De részemről is teljesen közömbös.
7/11 anonim válasza:
A meleg baratod a "baratod" akar lenni.
8/11 anonim válasza:
Engem is kimondottan zavar ha látok egy bránert, pl öltözőben.
9/11 anonim válasza:
Normális. Te nem a testrésztől undorodsz hanem az idegen férfi szexualitásától amit az jelképez. Ez kicsit homofóbia de semmiképp sem beteges!
10/11 anonim válasza:
Én a sajátomat sem nézegetem, nem tetszik, szeritem tök gusztustalan egy (pláne ágaskodó) hímtag, soha meg sem mértem. (Hazudtam, 14 évesen igen)
34/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!