Hogy lehetnek, ugymond netceleb? Miket kene csinalnom? Annyira odavagyok a "hiressegert" es valahogy fel akarom hivni magamra a figyelmet, ugy, hogy azert megtartom az emberi ertekem. Tehat normalis valaszokat szeretnek. Koszonom elore!
A hírességek előbb-utóbb lezüllenek emberileg. Nézd meg pl. Dancsó Pétert. Annak idején nagyon klassz videókat gyártott, a néző volt az első neki, igyekezett ahhoz alkalmazkodni, amit a közönség elvár.
Aztán mióta felkapta a média, gyakorlatilag csak a silány konzummoslékot gyártja, mert ebből jön a pénz. De ez kb. igaz minden olyan netcelebre, aki nem hobbiból, hanem pénzért csinálja (PewDiePie, Herby). Nagyon kevés erényes, emberi értékekkel rendelkező netceleb van.
Nézd Kérdező, ha megnézed, mindannyian úgy lettek sikeresek, hogy olyasmibe fogtak bele, amibe előttük nem sok ember. Dancsó Péter előtt nem volt, aki kritizálta volna a magyar-külföldi kinematográfiát. Dancsó ezt kihasználta és így futott be. FreddyD előtt nem voltak rossz PC játékot bemutató videók se, így hát ő is befutott. De említhetem még neked Reactort is, aki szerintem tovább is vitte FreddyD munkáját (jó játékokat is bemutat sokat) és ő tényleg a nézők kedvéért videózik, nem érdekli a pénz. Szerintem eddig ő a legkorrektebb videós, még játékot is csinált, és azt is full ingyen, egy garast nem kért érte (a játék egész jó!).
Egy szó mint száz: nézd meg, mire lenne igény ,és ilyen témakörben alkoss valamit.
Jelentkezz a VV powered by bigbráner X-be és ha bejutsz a műsorba rögtön híres médiaceleb leszel. Hát még akkor, ha megtartod odabent az emberi értékeidet és meg is nyered. Akkor meg aztán levakarni sem fogod tudni a sok bulvárfirkászt, mert annyira fogják keresni, hogy hol a fészekbe lehetne belekötni az életedbe valami szaftos üggyel.
Tényleg ilyesmire vágysz?
Ha nem, akkor tanulj sokat, legyél tudós, találj fel valami korszakalkotót és a neved örökre fennmarad.
(Egyébként azzal, hogy idejöttél ezt a kérdést feltenni, a 2. változatot eleve kizárhatjuk sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!