Ez egy normális emberi viselkedés?
Egy ember kaput lát a felfelé lépés esélyéhez és mindent megtesz, mindenkit lealáz, mindenkinek p*fázik, mindenkit gyomron tapos, csak hogy megkaphassa azt. Közvetlen vezetője vagyok, jó munkaerő, tényleg bármire ugrik, ha feladat van, de nekem ez annyira unszimpatikus húzás volt, hogy a gyomrom forog tőle.
A főnököm jelezte neki, hogy lehetne alattam csoportvezető. Felcsillant a szeme, hazament, aludt rá egyet, majd másnap közölte, neki ez nem elég, mellém akar kerülni, hasonló beosztásba. Hallom a hátam mögött, hogy fúr, hogy sehol nem lenne semmi, ha ő nem lenne, stb.
Jelen pillanat ott tartunk, hogy közölte a főnökömnek: vagy előléptetjük, vagy távozik.
Az én véleményem: a viszont látásra!
A főnököm meg berezelt, hogy "jajj megválunk egy ilyen jó embertől, hogy találunk másikat?". Ugyanmár...
Amíg el nem kezdett a hátam mögött megjegyzéseket tenni a munkám minőségére, addig támogattam is volna az ötletet. Ilyen formában viszont nincs szükségem olyan "jobb kézre", aki bármire képes az előre lépésért.
Nem féltem a pozíciómat, mert fiatal vagyok, mérnök. Ha holnap kilépek az ajtón, akkor holnapután belépek egy másikon, de nem kívánok olyan kollégával együtt dolgozni, aki egy óvatlan pillanatban elvágja a torkoma. Most erre közöljem én is, hogy vagy én vagy ő? :)
Gerinctelen kétszínű féreg....
Sajnos nagyon sok ilyen ember van. Mindent megtesznek azért, hogy nekik jobb legyen. Megaláz másokat, kirugat másokat.... Mindent a cél érdekében. Ne aggódj nem csak neked van hányingered az ilyen személyiségtől.
Hogy tud az ilyen tükörbe nézni...
Amíg nem írtad, hogy mérnök vagy, addig azt hittem, egy helyen dolgozunk, kísértetiesen ugyanaz a sztori.
Ezek szerint gyakori :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!