Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért undorodom a nyalástól?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom a nyalástól?

Figyelt kérdés
Szeretem a barátnőmet, de utálom a kinyalást.. Az első még jó is volt.. Nem volt szaga se íze csak enyhén sós.. Viszont ma lementem odalentre és eléggé nedves volt és hogy is mondjam.. ,,Büdös" majdnem behánytam.. Félreértés ne essék imádom a barátnőm kivánom is meg minden.. Ki is szeretném elégiteni ilyen formában is de hogyan? Ha undorodok tőle? Amikor elsőnek kinyaltam nem volt szaga.. Sőt ha volt is inkább illata volt.. Az jó volt.. Mit tegyek?
2017. dec. 28. 22:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha kellemetlen volt akkor érthető hogy így reagálsz viszont én sem vagyok az a kinyalós fajta de nem undorodom tőle
2017. dec. 28. 22:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már egy ideje nem mosdott, lehetett ilyen, igen. Zuhanyozzatok együtt, és utána próbáld meg megint! :)
2017. dec. 28. 22:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó ötlet! :)
2017. dec. 28. 22:47
 4/10 anonim ***** válasza:
:) Aztán élvezzen ám nagyot! :P
2017. dec. 28. 22:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Alapelv, tiszta puncit nyalunk, tiszta farkat szopunk, s akkor nincs ilyen probléma. :D
2017. dec. 28. 23:09
 6/10 anonim ***** válasza:
Én imádom a barátnőmet kinyalni, akár tiszta akár nem,megbolondulok az ízéért,egyszerűen fenomenális. De amúgy az együtt fürdés egy jó alternatíva
2017. dec. 29. 01:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tény hogy mindig mindenki nem lehet friss és üde odalent, főleg nyáron, és random szexnél. Még akkor is lehetnek szagok ha az ember igényes, de 1 lány önkénytelenűl is be nedvesedhet akár napközben is.Ezt tudni kell megbeszélni. Szerintem eggyáltalán nem gáz ha erről beszél 1 pár.Hisz a cél az hogy vágyatok egymásra amit ez eltud rontani.Mond meg neki, de úgy hogy ne érezze ezt cíkinek és mond neki hogy ha ő is érzi rajtad nyugodtan szóljon. Mert szeretnéd őt kielégíteni és szeretnéd ha ez nem lenne tabu téma mert fontos dolog 1 kapcsolatban a komunikáció. Azért azt hozzátenném hogy fürdés után ajánlatos intim együttlét. Vagy ha úgy van mond neki mossa meg alaposabban, és te sem sértődsz meg ha szól. Aki azt mondja hogy ő mindíg rózsa illatú odalent, főként e munka nap után az hazudik. Ezt be kell látni.kezelni.és tisztálkodni szex előtt. Jegyzem meg még 1 x ettől nem igény télen valaki. 12 órás műszak után biztos én sem vagyok rózsa illatú. Ám random szexnél ajánlatos ha már annyira nyalni szeretnél, nedves intim törlőkendő.
2017. dec. 29. 08:59
 8/10 A kérdező kommentje:
De miért volt olyan nedves meg büdös?(a szagot nem tudom leirni milyen volt) az íze is szörnyű volt :/ állítása szerint mindennap fürdik
2017. dec. 29. 23:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez itt ugyan nem egy szexuálbiológiai szakfórum, de az ízlések és az esetek igen eltérők lehetnek. A háborúkból hazatérő középkori hadurak azt üzenték meg rájuk váró feleségüknek, hogy ne mosakodjanak meg a férj érkezésére....A nemiszervek nyálkahártyáján normál körülmények között olyan mikroorganizmusok tenyésznek, amelyek anyagcseréje során nemcsak enyhén vajsavas (kb. lábszagú) közeg jön létre, de esetenként sajtszagú-halszagú váladék keletkezik (ezért kiált fel a van ember a csarnokban a sajtárusoknál, hogy szevasztok lányok...). Ez mind normálisnak tekinthető, mert éppen ezek a mikroorganizmusok akadályozzák meg a kórokozó mikroorganizmusok bejutását a nemiszervbe. Ezek az illatok keverednek a test saját egyéb illatanyagaival (apokrin mirigyek a bőrben a nemiszervek tájékán) és keletkezik egy sajátos, az elfogyasztott táplálékból származó illatokkal keveredett egyéni illat. Aztán, hogy a partnerre ez milyen hatással van, az megint egyéni.
2017. dec. 31. 19:16
 10/10 anonim ***** válasza:
46%
"Miért volt olyan nedves..?" te tényleg ilyen idióta vagy? Szerinted miért volt nedves?
2018. febr. 3. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!