Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleim miatt van romokban a szexuális életem, vagy csak miattam?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Nem tudom már ki a hibás, én, vagy a szüleim. A történet ott kezdődött, hogy kicsi koromban anyukám rajta kapott, hogy ...oda nyúlok. Nem tudtam persze mit csinálok. Ezután, azt mondta többé ne csináljam, mert ezt nem szabad, beteg leszek tőle, stb. Már akkor is éreztem a megalázást, bár a fogalom létezésével nem voltam tisztába. Aztán 17 évesen szerelmes lettem, ők eltiltottak. Én lefeküdtem azzal a fiúval (nagyon rossz élmény volt, egyrészt a fiú tapasztalatlansága, másrészt az én lelkifurdolásom miatt). Végül a fiú becsapott. Azt a szüleim nem tudták,hogy megtörtént, de nagyon nagyon megaláztak amikor megtudták,hogy én szerelmes vagyok. Hozzám sem szóltak. Két felől ért a csapás, egyik oldalon a szerelmi bánat, másikról anyuék. Előbbin hamar túltettem magam. Utóbbin próbáltam. De nem megy. Most 23 éves vagyok. Képtelen vagyok bárki felé nyitni. Hiába akadna, nem megy, belül rettegek mert én imádom a szüleimet. De mi van ha megint megaláznak :( dolgozom, vannak barátaim, látszólag semmi bajom. De mostanában annyira felerősödött bennem ez a ,,harag" amit érzek. Kerülöm a szüleim, pedig szeretem őket, velük élek, (persze amennyit tudok fizetek a kasszába) és szivem szerint itt maradnék mert szeretek itt élni. De mit tegyek, hogy nekem is menjen, hogy én is boldog legyek valaki mellett, hogy nyugodtan bújjak valaki mellé lelkifurdalás nélkül? Én hibám?2018. jan. 31. 20:35
11/11 anonim válasza:
Nekem ez kb úgy tűnik mint egy generációs csapda, lehet hogy ők is hozták a hozzá állást a szexhez otthonról, de az biztos hogy nagyon sok családban tabu és vagy agyonhallgatják vagy elviccelik a dolgokat. Én is azt gondolom hogy jó úton vagy és egy szexuál terapeuta sokat tudna segíteni, viszont én elsőre (tudom sokan most megköveznek) elsőre nem komoly kapcsolatot keresnék mert ha mondjuk a srác megkedvel és közben meg kiderül hogy még nem tudod úgy elviselni az érintését de ő egyre közelebb kerül hozzád akkor az neki is egy törés. Sajnos volt részem hasonlóban de valóban tudni kell túllépni a problémákon vagy legalább is dolgozni rajtuk. Nem vígasztalhat mert nem de vannak nálad sokkal idősebb lányok nők is 0 tapasztalattal de előtted ott az élet, istenem mikor én 23 voltam :) ... jAmi még eszembe jut hogy legyen szó bármilyen kapcsolatról is amit úgy lesztek hozd szóba a srácnak mert annál nincs kellemetlenebb hogy az ember fekszik egy kedves lány mellett egy jó hangulatú este után és jön a bökkenő hogy nem lehet, jobb mielőbb túlesni ezen tudom hogy nem könnyű de még mindig jobb ha így derül ki mint ha egyszerűen elkezd símogatni és nálad meg beüt a blokk. Sok kitartást és erőt kívánok én is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!