Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 7 hónappal is...

Szülés után 7 hónappal is romokban hever a szexuális életünk. Ez normális? Más is volt így?

Figyelt kérdés
Egyszerüen nem kívánom,csak azért vagyok vele,h neki jó legyek. 24 éves vagyok és rossz belegondolni,h nincs nemi életem. De nem tudom mit tegyek ha nem is kívánom a férjem! És sajnos már nem is úgy nézek rá mint ezelött. Megromlott valami :( mit csináljak?
2013. ápr. 26. 22:07
 1/10 anonim ***** válasza:
Légy türelemmel! Nekem 2 évembe telt mire újra olyan lett mint régen. Ekkoriban aludta àt az éjjeleket a gyerek.
2013. ápr. 26. 22:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekünk már nem kel fel esténként, legkésőbb fél11 kor már elalszik . Nem ez a gond
2013. ápr. 26. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
Ennél részletesebben meséld el, kérlek, mi a gond? Megromlott valami, nem kívánod...ezek általában visszavezethetők arra, hogy a férjed viselkedését nem tartod elég férfiasnak, vagy saját magad iránt érzel negatívan, elégedetlen vagy magaddal, a testeddel, stb. Szóval, részletesebben, úgy is névtelen a dolog: mi a baj?
2013. ápr. 26. 23:36
 4/10 anonim ***** válasza:
szoptatsz? mert akkor lehet hormonális probléma
2013. ápr. 27. 07:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyugi, en 15 honapja szultem, es a leirasodban mintha magamat latnam... Nem kivanom, nincs kedvem hozza stb. Mar en is feladtam, h ez valaha lesz jobb is...
2013. ápr. 27. 09:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem mondom, hogy nem a terhesség, a szülés, maga a környezet, az életbeli változás vagy a hormonális változás okozta, mert biztos van benne valami, de én is voltam terhes, szültem gyereket és ráadásul elég jól lebetegedtem szülés után, műtöttek is, szóval kijárt a gondokból rendesen, éreztem én is a sok változást a testemen, de ettől függetlenül kívántam a férjemet, kívántam a szexet. Voltak házassági gondjaink is, volt, hogy a férjemet utána már nem kívántam, csak a szexet, de miután megoldottuk a gondokat (külső segítséggel-pszichológus, ahová más miatt kezdtem járni, de erre a problémára is találtunk megoldást), akkor ismét minden a régi volt.

Én azt gondolom, hogy egy részét lehet a babavállalásra fogni, de nem mindent! Rá kéne a dolog szexuális részére is dolgozni. Meg kéne beszélni, hogy mi a gond, újra egymásra kéne egy kicsit koncentrálnotok, néha kicsit el kéne távolodni a babától, újra fel kéne fedeznetek egymást és vissza kéne találni arra, hogy miért is jó a szex.

Mert ez bizony nem jó így. Se neked, se neki.

Egy baba születése nem ok és nem magyarázat arra, hogy onnantól fogva már csak anyuka és apuka legyetek, mert ugyanúgy nő és férfi vagytok, ugyanúgy egy pár női és férfi tagja.

2013. ápr. 27. 09:46
 7/10 A kérdező kommentje:
már nem szoptatok. Sajnos. Hát az is gond,hogy nem dolgozik,minden nap együtt vagyunk. Egyszerüen meguntam! A kicsi a mindenem. Nem tudok a szexre ráhangolódni. Terhességem előtt minden rendben volt. Dn most már nem érzem,h szerelmes vagyok belé,csak szeretem. Néha már azon gondolkozok,h külön jobb lenne. Mikor olyan kedve van mégcsak hozzám se szól.
2013. ápr. 27. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanebben a cipőben járok,ugyanennyi ideje... Annyi különbséggel,hogy mi még az ő kedvéért sem szexeltünk,mert ő sem mutatja jelét annak,hogy akarná... Szar helyzet.
2013. ápr. 27. 21:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon :(
2013. ápr. 27. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Látom nem vagyok egyedül. Nekem már 2éve ez megy de én nem akaróm egyszrüen. Ez van.
2013. ápr. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!