Más is van itt akinek romokban hever a szexuális élete a szülés óta?
Elnézést a kérdésért, de szeretném tudni, hogy csak velem van baj, v. másnak is van ilyen problémája.
6 hónapja szültem és azóta gondolni sem bírok a szexre. Nem is testileg van gondom vele, hanem inkább lelkileg.
A párom nagyon türelmes, de nem szeretném ha rámenne a kapcsolatunk. Fogalmam sincs mit tegyek, hogy visszatérjen a kedvem hozzá :-((
Hát sok-sok türelem kell hozzá. Nekünk is volt ilyen, nagyon oda kell figyelni, nehogy tönkre menjen a házzasság bele!
Sok összebújás, simulás, te kényeztesd a párodat, hátha kedvet kapsz... Hagyd, hogy ő is simogasson, nem rossz az, tuti...
Szólj neki előre, hogy lehet, hogy 2 perc után leállítod. Ha neked nem jó, nincs kedved hozzá, inkább állítsd le, mert legközelebb még annyi kedved se lesz, szóval tényleg sok türelemmel, lépésről-lépésre, de együtt!!!
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést, köszönöm!!! mintha magamat hallanám.... én is 6 hónapja szültem, és egyszerűen egyetlen porcikám se kívánja a szexet, pedig már szeretném,hogy minden visszaálljon a régi kerékvágásba, de hiába akarom, a testem egyszerűen nem reagál...:((( Ráadásul ezen a szoptatás sem segít, már pardon, de amíg a mellemet a babám használja, képtelen vagyok szexisnek tartani...
Biztos az sem segít, hogy kimerültek vagyunk (nálunk csak pár napja alszik éjszaka), nekem a szülés is nagyon hosszú volt, akkor úgy éreztem,hogy na ide soha többet senki nem nyúl....:)
Én is szeretem a férjem, és szeretnék újra feleség is lenni, nem csak anya... de én sem tudom, hogy csináljam...:((
Szia!
Sajnos csatlakozom én is. Rendesen aszexuálisnak érzem magam.... Én is fel akartam tenni ezt a kérdést, mert olyan érzésem volt, hogy egyedül vagyok ezzel. De úgy látom : nem. Nekem sem kívánja egy porcikám sem, és lelki vonatkozásban vannak problémáim. Előtte nem volt gond (kiv. terhesség alatt), de most kb. havi 1-re csökent az alkaklmak száma, ami finoman szólva is kevés. Remélem "rendbejövünk" hamarosan !!! :D
6 hós anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!