Lankadt az szexuális érdeklődésetek szülés után?
Én nagyon jól kibírom szex nélkül is mostanában, szülés után. Korábban minden nap kívántam, ma megelégszem a heti egy orgazmussal. Ez alá azonban nem akarom adni akkor se, ha nagyon fáradt vagyok és inkább aludnék. Elvégre férjem is megtesz nekem sok mindent akkor is, ha fáradt. Ezenkívül a szex sokkal jobb lett, mint a terhesség előtt volt; ritkább, de minőségileg sokkal jobb, szóval amikor már benne vagyok, akkor tök jó. És a szexszel járó intimitást, összebújást, egymásrafigyelést valósággal szomjazom.
No meg tudatos lény vagyok: szeretkezni nem csak kellemes, hanem egy házasságban szükséges is, akkor is, ha pillanatnyilag fáradt vagyok. Tudom, hogy a szexmentesség és a gyerekközpontúság vége egy megromlott házasság lesz, és én ezt nem hagyom. A gyerek 18 év múlva kirepül, de a férjem jó esetben ott marad, és nem akarok kettesben maradni egy idegennel, akivel két évtizede nem beszélgettem egyébről a pelenkán kívül...
Én anno feltettem a kérdést,íme:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Sajnos nem vagy egyedül!Remélem,megoldódik!Sok sikert!
A "Linkelő " vagyok...
Azóta sem túl sokat változott a helyzet,nem tudom,hogy mitől javulna meg.Utolsónak teljesen igaza van,nem mehet emiatt tönkre a házasság!sok sikert!
nem lankadt, sőt! 5 hónapos a kisfiam, tegnap éjjel álmomban egy pappal, Bruce Willis-sel és harmadik menetben a férjemmel szexeltem:))))
Reggelre nagyon „kanos”voltam (vagy hogy mondják a csajokra:D), este letepertem a férjem:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!