Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pasit ribizlinek nevelni és pénzt csinálni abból hogy a seggét dugják.
De ez csak fantázia
Van pár. Leborotválni egy lány punciját, utána jól megfektetném és megdolgoznám a csajt. Ha esetleg engedi, akkor a popsiját is lecsupaszítjuk és megkényeztetjuk. AKár farokkal, akár csak ujjal uzgatni sex kozben.
Punciból szájba.
Kikotoznék egy lányt, és eldurvulnék vele kicsit.
Ezt magam se értem miért, de valahol nagyon mélyen izgatja a fantáziám kicsit a pisi sex. Persze semmi komolyan. Csak elottem pisilhatna és utána jol megdugnám. Vagy szex kozben pisilna, akár úgy, hogy addig megszakítjuk az aktust. De semmi olyan, hogy szájba, stb, csak simán kádban, zuhanyban, wc-n.
Egy ismeretlen nővel szexelni egy hotelszobában, akivel sem előtte sem utána soha nem találkoztunk/találkozunk és semmit nem tudunk egymásról.
Végignézni egy párt, ahogy szexel (közbeavatkozás nélkül)
Esetleg leszopatni egy fiatalabb pasit.
40/F
Addig nyalni a nőt, ameddig én akarom,és nem az aktusra fektetni a hangsúlyt. A másik pedig, az anál. Sajnos a feleségem, egyikbe sincs benne.
F 45
Uhhh hat ezek erdekesek de a legtobb mar megvolt :-D
A nonek neveles is :-D
A kis ribike pink tangaban es harisnyaban takarit nalam :-)
Nekem semmi extra vagyam nincs
Igazabol csak uralni akarom egy masik ember vagyait. Egy eszkoz legyen nekem, azt tegye ami nekem jo ugy h a sajat vagyai hatterben vannak.
Ki akarom kotozni es elelveztetni amennyiszer en akarom
Egyszer vorosre verni egy no feneket majd elelveztetni kozben
Kenyszer orgazmus es orgazmus kontroll
Megdugatni egy pasit par baratnommel es arra masztizni vagy a lanyokkal szexelni kozben
Kinyalatni magam egy random pasival
Es meg sok sok minden ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!