Kedves Kismama társaim, mi újság a szexuális életetekkel? Mert az enyém romokban hever.
Egyszerűen nem kívánom a szexet. Már nagyon sajnálom a férjem, de jó ha havonta egyszer rá tudom venni magam, hogy szeretkezzünk.
(A mondás szerint lány lesz ott, ahol a kismamának nincs kedve a házasélethez. Majd meglátjuk.)
Mi az első gyereknél, miután kiderült, hogy terhes vagyok, szinte azonnal abbahagytuk a szexet... sajnos, én kívántam volna egy darabig, de a férjem féltette a babát, és zavarta egy "harmadik" jelenléte. Tudomásul vettem, nem csináltam belőle problémát. Szülés után 3 hónappal kezdtük újra. Nem volt egyszerű, de aztán úgy belejöttünk, hogy jobb volt, mint előtte!
A második babánál a 23. hét környékén hagytuk abba, se ő, sem én nem kívánom már. Lassan szülök, remélem ezúttal is minden rendbejön egy idő után. Fel a fejjel, ez egy ilyen időszak, esetleg próbáld meg kiszolgálni őt... Megérti, vagy problémázik rajta? Vagy csak Téged zavar?
Szia. Jajj, de jo, hogy feltetted ezt a kerdest, igy tudom, hogy nem vagyok egyedul. :) Eddig meg csak olyat olvastam, hogy valakinek a ferje nem akarja a szexet. Sajnos en is igy vagyok, nagyon nem kivanom, es nem tudom, hogy miert. Epp tegnap este keseregtem emiatt a ferjemnek, aki szerencsere nagyon megerto, es egyaltalan nem haragszik vagy ilyesmi, de en akkor is eleg rosszul erzem magam emiatt. Remelem, azert nem marad ez igy vegig a terhessegnel.
Te mennyi idos terhes vagy? En 4 honapos. Ok, hogy az elejen nem kivantam, a rosszulletek alatt mindenhez volt kedvem, csak a szexhez nem. De most mar elmult, ugyhogy kicsit megvaltozhatna. Drukkolok, hogy Neked is igy legyen. :)
Ezt a mondást még nem hallottam, e nálunk bejött :)
Sajnos nálunk is így volt, szerencsére a férjem megértő, nem volt probléma. Kislányom 3 hónapos, szépen lassan visszatér minden a régi kerékvágásba :) Ne eröltesd, ha nem jó. Majd bepótoljárok :)
20 hetes terhes vagyok.
A férjem abszolút megértő, egyáltalán nem problémázik ezen, tényleg jó fej. Persze azért kiszolgálom őt, hogy az első válaszoló szavaival éljek. :) Azzal nincs is semmi probléma. Kicsit túlaggódom a dolgot, de remélem miután meglesz a baba, minden visszaáll a régi kerékvágásba.
Nekem se volt semmi kedvem hozzá, lány lett :)
De utána mér a 6 hetet se bírtuk kivárni
(5ik vártunk). Ne aggódjatok, helyre jön majd szülés után.
Udv a klubban. :-) En a 18. hetemet taposom, es a hatam kozepere se kivanom a dolgot...az osszebujast viszont annal inkabb. Neha beadom a derekam, de nem mondanam, hogy hudejo. Sot, miota a multkori 'kiszolgalas' hanyasba ment at, azota azt se eroltetjuk :s
vacak egy helyzet ez, lanyok.
Szia, dettó!
1.terhesség: fiú, ölni tudtam volna a szexért, a 30.hétig.
2.terhességem: lány, és az elejétől fogva nem bírom elviselni a szexet! :D
Nem tudom rávenni magam, néha kényeztetem a férjem és ennyi.
Elnézést kértem tőle, de egyszerűen nem megy.
Remélem visszaáll a dolog pár hét múlva.:D
Kitartást! :D
En egyik terhessegemnel se kivantam a szexet ugy a 20. hettol, mindketto fiu lett. :)
Most viszont (a kisebb epp 8 hetes) jobb mint valaha, ugyhogy kitartas lanyok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!