Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismama társaim, mi...

Kedves Kismama társaim, mi újság a szexuális életetekkel? Mert az enyém romokban hever.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem kívánom a szexet. Már nagyon sajnálom a férjem, de jó ha havonta egyszer rá tudom venni magam, hogy szeretkezzünk.

(A mondás szerint lány lesz ott, ahol a kismamának nincs kedve a házasélethez. Majd meglátjuk.)

2010. ápr. 12. 19:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Már a 38. hétben járok. Alig voltunk együtt 3-4 szer. Nekem nem volt jó, bár mindent megpróbált. Ő meg mintha nem is kívánná. Nincs lelkiismeretfurdalásom e miatt inkább elkeseredett vagyok, ha erre gondolok.
2010. ápr. 13. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
szia! én is ebben a cipőben járok. mi is féltettük a babát mindentől ezért megbeszéltük hogy az elsö 12 hétben nincs semmi. alig vártuk hogy leteljen ...és mikor letelt azt vettük észre még mindig mindegyikünk be van tojva és semmi 13.14.héten sem és a férjem elment dolgozni külföldre.30 hetes leszek mire megjön nem tudom hogy akkor mi lesz mennyire fogunk félni vagy mennyire sem de nekem is nagyon megértő a férjem meg hát ö is félti a picit.egy babát elvesztettünk már..oké nem a szex miatt de ezt a picit akkor is féltjük és azt mondta a férjem ha kell ö a 9 hónapot is végigvárja csak egészséges legyen a babunk. és ezzel én is így vagyok.bár nagyon bánt hogy szegényt ilyen helyzetbe hoztam,de feljött emberek vagyunk el tudjuk dönteni hogy mi a fontosabb.és nekünk a babánk mindennél fontosabb.
2010. ápr. 13. 07:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én 6. hónapban vagyok és amint kiderült a baba, azóta egyszerűen nem tudom rávenni magam, valahogy nem is az a jü szó hogy nem kívánom, inkább az hogy nem foglalkoztat, valahogy eszembe sem jut, ha meg igen, akkor viszont eszembe sem jutna gyakorlatba ültetni a gondolatot, mert egyrészt féltem a babát, másrészt zavarna a tudat hogy ő is ott van miközben.... :)

szóval kellemtlen és bizarr dolognak tartanám ha mondjuk előtte/közben rúgna egyet vagy ilyesmi.....

szóval teljesen természetes ha nem kívánod a dolgot, hidd el nem vagy egyedül :)

2010. ápr. 13. 08:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!Hát igazuk van a többieknek,nem vagY egYedűl a próblémával.Nekem ez a 3. terhességem,a másik kettő fiú lett,de ott sem kivántam igazán a szexet.Főleg a másodiknál mert előtte volt eg vetélésem,bár nem a szex miatt,orvosi hiba miatt,de valahog féltettem a babát.Férjem is megértette a dolgokat.Most hogY megint babánk lesz,most vagY 25 hetes,hát most meg aztán egYátalán nem kívánom az egYütt létet.Az elején az orvosom elis tiltott tőle,mert bevéreztem,meg a mindennapos rosszul létek is közre játszottak!Aztán mikor már az orvos engedélt adott rá,hát akkor is csak azért hogY a férjem kedvében járjak.Aztán most megint ott tartunk,hogY nem javasolja az orvos a szexet,mert az eredménem C.2100 lett,és fél a doki nehogY baj legYen.A férjem ahoz képest amit vártam eléggé megértő.Közben azért kéneztettem:)Ép múltkor kérdezték tőle,hog birja?Azt mondta amig nem tudtam milYen a szex addig is jól elvoltam nélkűle.:):)

Hát remélem igaza van:)Bár láttom közben rajta,hogY nehezen visseli.De a baba miatt eltűr az ember sok mindent!

Kitartást mindenkinek és jó baba várást!!!

2010. ápr. 13. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!