Kis mamik! Hogy érzitek magatok, mi újság? Írjon akinek van kedve!
Pont most meg vagyok fázva a 22.hétben vagyok.Néha fáradt vagyok néha meg annyi az energiám, hogy csak győzzem levezetni:-)
Amúgy jól viselem eddig remélem ezután sem lesz semmi gáz.Szeptember 20-ra vagyok kiírva, és még előttem az egész nyár,remélem, hogy jól fogom viselni a meleget.Az sem érdekelne ha egész nyáron csak 25 fok lenne:-)))
6 hetes terhes vagyok,és éppen ma pocsékul vagyok.
Folyamatosan émelygek,miközben éhes vagyok,de enni nem tudok,nem esik jól.
Zavar engem is a meleg (mi lesz később te jó ég),és a kedvem is pont ennek "megfelelő". Nyűgös,hisztis,álomkóros.
Ha jól lennék,lehet,hogy nem is válaszoltam volna erre a kérdésre,de köszi hogy feltetted,mert nagyon jól esett panaszkodni valakinek. :-))
Te hogy vagy?
28 hetes vagyok és babakocsi krízisbe vagyok. Ami tetszik az vagy nagyon drága, vagy semmit nem tud, ami pedig jól kihasználható és az ára is jó, az csúnya. + Még erre rá jön párom kényes ízlése is.
Egészségileg nagyjából egyben vagyok. Csak ma valahogy nagyon sokat nyomja ki magát a babócám és emiatt nagyon feszül a pocakom.
Kitartás, kedves Kismamák! Bocs, hogy belekontárkodok, mivel én már túl vagyok a szülésen. Vasárnap volt 14 hetes a pici lánykám, Rebeka. Ő a 3. gyermekem. A kis tündérem beájult a játszószőnyegen.:-)))
Nem tudom, hogy bírjátok nagy pocakkal ezt a meleget, én mind a háromszor télen voltam terhes. (Bár az se volt jobb, hogy a végén már nem tudtam, milyen téli kabátot vegyek, amin összeér a cippzár. Amit találtam, az persze úgy állt rajtam, mint egy zsák. Semmi nőisség.) Plusz még a rosszullétek és egyéb nyavaják. Én tényleg sajnállak titeket.
Elő a pocakokkal, én mindig elmosolyodok, ha látok egy kismamát! Nagyon jó rátok nézni! Remélem, ez vigasztal titeket egy kicsit.
További boldog babavárást és gyors, könnyű szülést kívánok mindannyiótoknak!
Sziasztok. 34.hétben vagyok, június 30-ra vagyok kiírva a kisfiammal. A nagyobbikkal mesézek, kimegyünk az udvarra.Mostanában elég sok az energiám, csak takarítani ne kéne inkább a kert:)csak ott meg nagyon meleg van.
A pocaklakóm ma elég fitt a bal oldalamban:)Mosom a kis ruhákat, teregetek... Én mondhatni jól vagyok csak egy kicsit türelmetlen, már tarthatnánk ott, hogy hazahozom a picit.:)Jó babavárást.
Sziasztok!Lassan a 35. hetet töltjük.Június 27-re vagyunk kiírva.Félek a szüléstől de próbálok én is pozitívan hozzáállni.Végig nem tudták megmondani pici babánk nemét,ugyhogy meglepi lesz.Bár fő az egészség.Szerencsére nagyon jól viseltem a terhességemet végig most kezdem el érezni,hogy azért nehézkesebbek a dolgok ezzel a nagy pocival.
Mindenkinek jó egészséget és boldog életet kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!