Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik ilyen kevesen a here kényeztetést?
Enyhe here mániám van.Szopás és aktus előtt,közben és csak úgy is szeretek játszani velük.
Símogatni,nyalogatni,masszírozni,a körmömmel csikizni,enyhe vibrációval izgatni.Szorítót tenni rá,stb.
Nem sok férfi vevő erre.Ha pedig mégis,kevés ideig hagyják.
Mi lehet ennek az oka?
(Benne van,hogy rosszul csinálom.Viszont aki hagyja,mindig elélvez tőle.Szóval olyan rossz nem lehet.)
Nem keresek jelentkezőt,csak az okok érdekelnek.
Majdnem 30 NŐ.
Mr.C :D
Mondjuk nemrosszabb, mint az én becenév választásom :D
Na de úgylátom újabb filozófiai vita kezdődött. Futhatod ugyanazokat a köröket az utolsó hozzászólóval is (ha már a felesleges körökről beszéltél)
Mire kommentet írtam,elfelejtettem a teljes neved...:D
Részemről a vita lezárva.Mindig a Nő a hibás,mindig a nő "tehetett volna többet"...
Ez is unalmas már!Miért szakadjak meg minden kapcsolatban,minden szinten.Mikor a másik 50%- ot nem dob bele,mert ő "Férfi,Neki ez Jár!!!"
Majd ha szülnek és otthon maradnak,vagy munka mellett övék az összes házimunka meg a kapcsolatt dolgai.Nah majd akkor leborulok.Talán....:D
Veled tuti van valami geb#sz...;D
Na itt már megbukott a dolog,mert nem lehet gyerekem.
Nem vagyok, bolond, a hangok is ezt mondják :D
Hát igazán sajnálom, hogy nem eshetsz teherbe. Nem lehet könnyű az ilyet feldolgozni :(
Valami biztosan van!Tudod,senki sem tökéletes!;)
Nem,nem az!De nem vagyok az a görcsös fajta,hogy már pedig csak azért is,aztán összeroppanok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!