Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretik ilyen kevesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik ilyen kevesen a here kényeztetést?

Figyelt kérdés

Enyhe here mániám van.Szopás és aktus előtt,közben és csak úgy is szeretek játszani velük.

Símogatni,nyalogatni,masszírozni,a körmömmel csikizni,enyhe vibrációval izgatni.Szorítót tenni rá,stb.

Nem sok férfi vevő erre.Ha pedig mégis,kevés ideig hagyják.

Mi lehet ennek az oka?

(Benne van,hogy rosszul csinálom.Viszont aki hagyja,mindig elélvez tőle.Szóval olyan rossz nem lehet.)

Nem keresek jelentkezőt,csak az okok érdekelnek.

Majdnem 30 NŐ.

2018. jan. 29. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 A kérdező kommentje:
Mr.C! Majd követem a kommentjeid és rácáfolsz!:D
2018. jan. 29. 18:31
 52/63 anonim ***** válasza:

Mr.C :D

Mondjuk nemrosszabb, mint az én becenév választásom :D

Na de úgylátom újabb filozófiai vita kezdődött. Futhatod ugyanazokat a köröket az utolsó hozzászólóval is (ha már a felesleges körökről beszéltél)

2018. jan. 29. 18:36
 53/63 A kérdező kommentje:

Mire kommentet írtam,elfelejtettem a teljes neved...:D

Részemről a vita lezárva.Mindig a Nő a hibás,mindig a nő "tehetett volna többet"...

Ez is unalmas már!Miért szakadjak meg minden kapcsolatban,minden szinten.Mikor a másik 50%- ot nem dob bele,mert ő "Férfi,Neki ez Jár!!!"

Majd ha szülnek és otthon maradnak,vagy munka mellett övék az összes házimunka meg a kapcsolatt dolgai.Nah majd akkor leborulok.Talán....:D

2018. jan. 29. 18:43
 54/63 anonim ***** válasza:
Gyesen szívesen lennék otthon, de úgy érzem, hogy talán ez már egy elég nagy elkanyarodás az eredeti témától (legalábbis egy órája még arról fantáziáltam, hogy a kérdésben szereplő testrészemen jól kiéled a fétisedet, most meg már a gyerekválllaláson gondolkozom ...azt hiszem egy kicsit előreszaladtam) :D
2018. jan. 29. 18:54
 55/63 A kérdező kommentje:

Veled tuti van valami geb#sz...;D

Na itt már megbukott a dolog,mert nem lehet gyerekem.

2018. jan. 29. 18:58
 56/63 anonim ***** válasza:

Nem vagyok, bolond, a hangok is ezt mondják :D

Hát igazán sajnálom, hogy nem eshetsz teherbe. Nem lehet könnyű az ilyet feldolgozni :(

2018. jan. 29. 22:03
 57/63 A kérdező kommentje:

Valami biztosan van!Tudod,senki sem tökéletes!;)

Nem,nem az!De nem vagyok az a görcsös fajta,hogy már pedig csak azért is,aztán összeroppanok bele.

2018. jan. 29. 22:21
 58/63 A kérdező kommentje:
Igazán kedves,amit felajánlottál privátban.De azt hiszem,jobb,ha nem tudjuk a másik privát nevét!:)
2018. jan. 29. 22:48
 59/63 anonim ***** válasza:
Az én herémet szopogathatnád meg ilyesmik. :)
2018. jan. 30. 07:03
 60/63 anonim ***** válasza:
Én szeretem. Baromira felizgat.
2018. jan. 30. 08:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!