Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretik ilyen kevesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik ilyen kevesen a here kényeztetést?

Figyelt kérdés

Enyhe here mániám van.Szopás és aktus előtt,közben és csak úgy is szeretek játszani velük.

Símogatni,nyalogatni,masszírozni,a körmömmel csikizni,enyhe vibrációval izgatni.Szorítót tenni rá,stb.

Nem sok férfi vevő erre.Ha pedig mégis,kevés ideig hagyják.

Mi lehet ennek az oka?

(Benne van,hogy rosszul csinálom.Viszont aki hagyja,mindig elélvez tőle.Szóval olyan rossz nem lehet.)

Nem keresek jelentkezőt,csak az okok érdekelnek.

Majdnem 30 NŐ.

2018. jan. 29. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
#29 nem voltam ott, de ha x pasi után is még itt kérdezed akkor úgy néz ki mégiscsak valami gikszer csúszhatott a kommunikációdba ha nem tudtad kiszedni belőlük az igazat.
2018. jan. 29. 16:47
 32/63 anonim ***** válasza:
...sőt ilyen korú lánnyal egyáltalán nem beszéltem még itt. De akkor ezek szerint találkoztál már hasonló felfogású ipsével itt, mint én :)
 33/63 A kérdező kommentje:

Lábfétis?Korábban M.R. monogramm?

Nem feltétlen kell mindenkinek mindenről tudnia.Most írtam ide először ezzel kapcsolatosan.Talán most érett meg bennem,hogy ez egy mánia-fétis.

34/63 A kérdező kommentje:

Figyelj!

Kérdezgettem őket,többször-több módszerrel,nem árulták el.Mit kellett volna tennem.Vallatólámpa?Kínzókamra?Ne csináldj már!!

Te mindent elmondasz otthon?

2018. jan. 29. 16:50
 35/63 anonim ***** válasza:

Nem, nincs lábfétisem és ez a monogram sem ismerős.

Najó persze igazából nő fétisem van, szóval abba beletartozik a lábfétis is, de nem velem beszélgettél.

2018. jan. 29. 16:50
 36/63 A kérdező kommentje:
Pedig naaagyon olyan!Ez esetben bocsánat!:)A Te korod?
2018. jan. 29. 16:53
 37/63 anonim ***** válasza:
39 :)
2018. jan. 29. 17:01
 38/63 A kérdező kommentje:

Akkor valóban nem Te vagy.Ne haragudj!

Viszont Te szimpibb vagy! :D

2018. jan. 29. 17:02
 39/63 anonim ***** válasza:

Na mert mi volt a baj a lábfétises kollégával?

Ja várj, kitalálom: csak a praclijaid után érdeklődött :D

2018. jan. 29. 17:06
 40/63 A kérdező kommentje:
Egész mások!Pl,személyiség zavaros és egocentrikus volt.Több néven futott,előadta magát.Majd mikor fel lett fedve magát adta,ami már nem is volt olyan szimpi.Minden csajnak azt írta,ami közelebb vitte a bugyijához.Beteg fétisei voltak.Nem,nem a láb...:D Az állította,ő minden nőneműnek A Csúcs!Stb.Tudnának itt mesélni róla!
2018. jan. 29. 17:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!