Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik ilyen kevesen a here kényeztetést?
Enyhe here mániám van.Szopás és aktus előtt,közben és csak úgy is szeretek játszani velük.
Símogatni,nyalogatni,masszírozni,a körmömmel csikizni,enyhe vibrációval izgatni.Szorítót tenni rá,stb.
Nem sok férfi vevő erre.Ha pedig mégis,kevés ideig hagyják.
Mi lehet ennek az oka?
(Benne van,hogy rosszul csinálom.Viszont aki hagyja,mindig elélvez tőle.Szóval olyan rossz nem lehet.)
Nem keresek jelentkezőt,csak az okok érdekelnek.
Majdnem 30 NŐ.
Hát azt kell mondjam, hogy sekélyes pasikkal hozott össze akkor eddig a sors. Sajnos az internetes társkeresésnek ez az egyik hátránya, hogy sok az önző, magánakvaló, selejtes faszi (okés egyébként nő is).
Egy úriembernek a partnere élvezete mindig előrébbvaló, mint a sajátja. Ha ez egy 3 órás nyalást jelent, akkor azt is bevállalja :)
MrChunky...:D
Tény!Nekem fontos a másik élvezete mindik.Akkor vagyok maximálisan elégedett,ha full ki van élveztetve.Akár egy vad akár egy érzéki szeretkezésről van szó.Aktusonként igyekszem több orgazmust okozni.Nem értem pl egy tévénézés alkalmával miért nem örül egy kis "potyaorgazmusnak" az ő igényeire szabva?:/
Hát akkor egyformák vagyunk, mert nekem is ugyanez a hozzáállásom: A másik legyen teljesen és totálisan kielégítve :)
...vajon mi elkezdenénk vitázni ezen?
- "én akarlak kielégíteni!"
- "Nem, én akarlak!"
- "Nem, nem én, én!" :DD
Mi nem vitatkoznánk,hanem csinálnánk!:D
Felváltva okoznánk orgazmus halmokat a másiknak.Kiélvezve a másik testét és a fantáziát!
Utolsó: izgalmi állapotban azért nem olyan érzékenyek azok a herék, próbáld ki egyszer. Izgalmas.
Kérdező: hát igen, ez most igen jól hangzott, amit leírtál :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!