Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 feletti nőket kérdezem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 feletti nőket kérdezem. Van olyan hogy egy nő nem szereti az orális kényeztetést?

Figyelt kérdés
Én megőrülök érte hogy hosszasan és finoman kenyeztessem a nyelvemmel a paromat. Ő pedig mindig ki akar bújni a helyzetből. Félek erre rámehet a kapcsolatunk mert nekem ez nagyon hiányzik és ha jön valaki akinél ez működik akkor nem fogok tudni ellenállni.

2017. nov. 9. 11:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
hát nálunk sincs orális és nekem is hiányzik...
2017. nov. 9. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Igen, van olyan nő, aki nem igényli az orális kényeztetést, ellenben szívesen adja.

Ehhez az kell, hogy megfelelő párt találj, akinek ez így, megfelel.

De, ez általában már egy kapcsolat elején ki szokott, vagy legalábbis ki kellene, hogy derüljön.

2017. nov. 9. 11:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Nálunk megy, szinte minden szexnél. F 45, nem 43.
2017. nov. 9. 11:42
 4/11 anonim válasza:
0%
Én undorodom tőle, nálunk sincs. De semmi gondom sincs azzal, hogy a férjemet orálisan elégítsem ki.
2017. nov. 9. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
A nem az nő lett volna (43), de a telefonom önálló életet él! 😀
2017. nov. 9. 11:43
 6/11 anonim ***** válasza:
:D ok, akkor asszem itt az ideje átnyergelnem a negyvenes nőcikre, mert én meg imádom ha valaki engem kényeztet és bár megcsinálom ha valaki szereti, de én nem élvezem egyébként ha nyalnom kell :D
2017. nov. 9. 11:44
 7/11 anonim ***** válasza:

Pár percig kibírom férjem kedvéért de nem vagyok oda érte.

Ellenben ha nem adhatnám neki nem is lennék vele tovább.

2017. nov. 9. 11:48
 8/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van. Az én párom 41/ nő, szereti, de sokkal jobban szereti adni az orált, ha én nem kezdeményezném, azt mondja, az sem lenne baj...érdekes, mert ő tényleg intenzívebb orgazmust él át klasszikus szex útján ( sorozatban)
2017. nov. 9. 11:50
 9/11 anonim ***** válasza:
vannak nők, de én a saját páromon azt vettem észre, hogy nem azért nem élvezi, mert nem élvezi, hanem mert rosszul csinálom. 1-2szer valahogy elkapom a megfelelő ritmust és olyankor nagyon élvezi, de valamiért az orál nekem nála nem megy. Hiába próbáltam több technikát és hiába élvezem én is, valahogy nekem nem megy és ha őszinte lehetek nincs is nagy türelmem rá, 10 perc után már minden bajom van, inkább más módon elégítem ki, amiben viszont jó vagyok :)
2017. nov. 9. 12:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem se oda, se vissza.
2017. nov. 9. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!