Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretik ilyen kevesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik ilyen kevesen a here kényeztetést?

Figyelt kérdés

Enyhe here mániám van.Szopás és aktus előtt,közben és csak úgy is szeretek játszani velük.

Símogatni,nyalogatni,masszírozni,a körmömmel csikizni,enyhe vibrációval izgatni.Szorítót tenni rá,stb.

Nem sok férfi vevő erre.Ha pedig mégis,kevés ideig hagyják.

Mi lehet ennek az oka?

(Benne van,hogy rosszul csinálom.Viszont aki hagyja,mindig elélvez tőle.Szóval olyan rossz nem lehet.)

Nem keresek jelentkezőt,csak az okok érdekelnek.

Majdnem 30 NŐ.

2018. jan. 29. 10:27
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
90%
Hát én nagyon szeretném.
2018. jan. 29. 10:30
 2/63 anonim ***** válasza:
87%

Lehet hagyományos módon élvezetesebb számukra az elélvezés. Esetleg lelki okai is lehetnek, mert mondjuk sokkal kielégítőbb/"normálisabb" a punciba elélvezni, mint a hátadon fekve fekve miközben a csajod a kezével matat rajtad. (kicsit olyan túl softos hatást kelt, mintha nem is lennél igazi férfi)

Mondjuk sose csinálták még nekem szóval nem tudom, ami meg magamnak sikerült az egy teljesen normál élvezés volt, semmi különös.

De azért alapból mi lenne ha megkérdeznéd a pasijaid?

2018. jan. 29. 10:36
 3/63 anonim ***** válasza:
21%

"Majdnem 30"

mivan? tényleg 30 vagy? a gyerekek írnak ilyet, hogy már "majdnem 15 vagyok". Egy felnőtt nővel sem találkoztam aki ne kerekített volna.

Szerintem emiatt kamu a 30

2018. jan. 29. 10:36
 4/63 anonim ***** válasza:
68%

Eleve ahogy meséled, kicsit olyan mintha a pasi csak úgy ott lenne és ő teljesen passzív. Az meg a legtöbb pasinak nem jön be, mert genetikailag nem erre vagyunk programozva, nekünk kéne lenni azoknak akik irányítanak akik "megszerzik" a nőt.

Szerintem keress valami sub pasit, lehet nekik jobban adná magát a dolog hogy csak "szenvedő" felek.

2018. jan. 29. 10:39
 5/63 anonim ***** válasza:
75%

Hát ha nagyok a körmeid, akkor nem biztos, hogy élvezetes, ha azzal birizgálod a férfiak legérzékenyebb testrészét, de a többi izgisen hangzik. Szerintem a pasik csak túl úriemberek és rosszul érzik magukat, hogy sokáig kényezteted őket, miközben ők nem adnak cserébe élvezetet. Mondanod kellene nekik, hogy van egy kis golyszli fétised, szóval dőljenek hátra és élvezzék, mert te is nagyon élvezed, hogy ezt csinálhatod :)

...legalábbis ha nekem mondja a másik, hogy mi a fétise, én minden esetben benne vagyok a vágyai kiélésében (kivéve, ha hosszú távon elviselhetetlen az érzés. Pl. valami verés vagy egyéb kínzás).

2018. jan. 29. 10:45
 6/63 anonim ***** válasza:
Én nagyon enyhe simogatást szeretek max. Aki már majdnem durván nyúl hozzá arra rászólok hogy nem szeretem
2018. jan. 29. 10:47
 7/63 A kérdező kommentje:

Jó,28 vagyok.Csak valahogy 30 alatt nem nézik nőnek az embert.

Nem szadizni szoktam és a körmeim is rövidek.Mindig elmondom,hogy nekem ez jó és ő is csinálhat bármit.De fordítva sem nagyon jellemző az akarás,pedig én arra is vevő lennék.Punci kényeztetés,nyalás,masszász,ilyesmi.Tapasztalatok szerint azt sem bírják sokáig.

Talán mind szex centrikus volt.Illetve a szopást is bírják...a nyalást annyira nem.

2018. jan. 29. 10:54
 8/63 anonim ***** válasza:
85%

Azt ti nok nem tudjátok elképzelni, mennyire érzékeny pont a férfin. Elég ha egy tized miliméterrel jobban ráharasz, vagy karmolsz, vagy szorítod, és máris rettento fájdalmat tud okozni. Onnan indul az egész erekcio, és nagyon konnyel el tudja rontani a felizgulást és az erekciot is. Mind a mellett jo és izgato érzés a kényeztetése, de (számomra legalábbis ) egy finom kis puszi, nyalogatás boven elég oda, azt is rovid ideig. Egyszeruen nagy a riziko és sokat veszthetunk vele.

26F

2018. jan. 29. 11:00
 9/63 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon konnyu fajdalmat okozni. Szerintem olyasmi lehet erzekenyseg szempontjabol, mint nekunk a csiklo, csak a pasiknak inkabb faj, mint kellemetlen, a durva erintes
2018. jan. 29. 11:18
 10/63 anonim ***** válasza:
80%

Mert sokkal érzékenyebb mint nekünk bárhol. Én is szeretem szopás közben megfogni, végignyalni, de még utóbbit is ha nem extra finoman csinálom, akkor az már kellemetlen.

Akinek kisebb volt, azét be is kaptam, de nagyon nem tetszett neki...

2018. jan. 29. 12:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!