Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehet nagyon elrontani a szexet?
Figyelt kérdés
Akik mondtak/írtak már olyat, hogy valakivel nagyon rossz volt a szex: tudnátok példákat írni, hogy mi volt az, ami miatt nem is átlagos, hanem egyenesen rossz volt az egész?2018. jan. 9. 16:59
11/18 anonim válasza:
Sok mindennel el lelet rontani, de én egyszer 69 közben egy iszonyatosan nagyot fingottam a nőm arcába, és a szaga is olyanra sikeredett h a hányinger kerülgetett. Eskü próbáltam visszatartani, de rossz volt a gyomrom és a lány ugye rajta feküdt és minden bólintással nyomott is egyet rajta. azt a menetet sem fejeztük be.
12/18 anonim válasza:
De sok ágyban rossz ember van itt, aki pontozgat.
13/18 anonim válasza:
Ötlettelenség monotonitás . Egyik nőm sok dögös holmival rendelkezett de nem hordta őket , spontán szex volt a mániája . Se közös zuhanyzás se rákészülődés se játék nem volt . Aztán megszokta a lovaglást amibe alulról segítettem és csak azt akarta . Másik csak cumizott és hanyatt fekve engedte magát, de spontán nem tett semmit , párszor hátulról és lovaglóba megraktam , nagyon élvezte . De következőben csak a szokásoknak élt . Korlátoltság önzőség ami gagyivá teszi .
14/18 anonim válasza:
leginkább azzal, ha nem vagyok résztvevője :(
15/18 anonim válasza:
Ha nem mossa vagy nem borotválja a puncit meg az önzőségel meg azzal is el lehet rontani hogyha annyira besötétitt hogy semmit sem látok abból már volt baleset is
:D meg hogy megkérdem hogy fáj e valami és azt mondja hogy nem pedig érzem hogy szokatlanul szűk a punci vagy popsi és szex után baszott hogy így fáj még így fáj de mikor kérdem meg nem semmi aztán én vagyok a rossz mikor próbálok figyelmes lenni de nem lehet mert minden féle képpen én vagyok a rossz szóval aki hárpiáskodik azzal azonnal szakítok egy párnak mindent meg kell tudnia beszélni.
16/18 anonim válasza:
Akkor is rossz, ha elmegy a pasi es utana doglodo délben próbál kielégíteni mikozben mar felig bekomalt... Ertem én a helyzetet, de erre nem fogok elmenni es felizgulni, mi sem szeretjük, ha valaki fadarabkent viselkedik. Ha szex közben nem próbál rasegiteni a csiklomra, pedig tudja, hogy máshogy nem megyek el, illetve én szoktam közben kommunikálni, ami valakit zavar, ahogy latom az itt válaszolók egy resze sem szereti ezt, máshogy viszont nem lehet segiteni. Belefutottam mar olyanba, hogy megkertek, hogy ne beszejek annyit... Haat nem is lett orgazmusom, untam a szexet pedig csak segítettem volna.
18/18 anonim válasza:
#5 Éreztem már ha elszakadt a gumi,nem is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!