Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel lehet nagyon elrontani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lehet nagyon elrontani a szexet?

Figyelt kérdés
Akik mondtak/írtak már olyat, hogy valakivel nagyon rossz volt a szex: tudnátok példákat írni, hogy mi volt az, ami miatt nem is átlagos, hanem egyenesen rossz volt az egész?

2018. jan. 9. 16:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
Az állandó feszengés, a hülye kérdések,(jó neked, hogy akarod,mit csináljak,hogy feküdjek) , az állandó gumi nézegetés, és görcsösen megfelelni akarás, stb- .
2018. jan. 9. 17:02
 2/18 anonim ***** válasza:
78%
Ha nincs természetesség, ösztönösség, kreativitás, érzékiség egy nőben, hanem úgy csinálja mint egy robot, vagy fekszik mint a kidőlt fa.
2018. jan. 9. 17:04
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

"Mehet gyorsabban?"

Mintha nem lehetne odafigyelni a másik reakcióira, ilyen hülyeségeket kérdezgetni kell. Nemhogy gyorsabban, hanem sehogy nem volt kedvem utána.

2018. jan. 9. 17:05
 4/18 anonim ***** válasza:
21%
#1 Ezt tuti hogy egy nő írta!
2018. jan. 9. 17:08
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Bárhogy is, igaza van. Az ilyet nem kérdezni kell, hanem odafigyelni és érezni.

2018. jan. 9. 17:09
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Volt egy pasim, kb 3-4x probáltam meg vele szexelni, de borzalmas volt. Csak az érdekelte, h ö elélvezzen. Nem figyelt rám, nem érdekelték az igényeim. Azt hitte, h beteg vagyok, mert csak csiklo orgazmusom lett volna, ha törödik vele. Csokolozni sem tudott, nem használta anszáját nyelvét kb semmire. Csak a toszás, annyiban merült ki nála a szex. Előjáték nuku. Mondtam neki szépen, csunyán, probáltam tanitgatni, de semmi. Egy önzö phasz volt, igy csak volt pasi...
2018. jan. 9. 17:11
 7/18 anonim ***** válasza:
89%

Egy pasi ezekkel tudja elrontani:

1. Viccelődés, poénkodás

2. Határozatlanság, tétovázás, "hogy szeretnéd?" kérdések.

3. Gügyögés, gyerekes viselkedés

2018. jan. 9. 17:12
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok pubi , és 37/F
2018. jan. 9. 17:13
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
4. Monoton mozdulatok, sokáig ugyanúgy, változatosság nélkül.
2018. jan. 9. 17:14
 10/18 anonim ***** válasza:
81%

Ha valami eröltetve van, ha elvárások vannak. Akkor jó a szex ha az mindkét félnek örömforrás, nem megfelelni akarás.

Emellett azzal is nagyon el lehet rontani ha csak az egyik fél kielégülése a fontos tehát önző. Sok pasi ilyen amúgy...Nem figyel a jelekre, egy kicsit hangosabban nyög a nő és már azt hiszik ők az istencsászárok az ágyban.

Ami a legjobban fel tud idegesíteni és akkor már az ágyig se jutunk el, ha azt hiszi a méretétől függ a teljesítménye és az én kielégülésem.

2018. jan. 9. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!