Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mennyire élvezetek a szexet kis méretű pasival? Esetleg izgat benneteket ha kicsi?
Figyelt kérdés
2018. jan. 7. 13:30
1/20 anonim válasza:
Ettől számítva az 5. Kérdés szinte ugyan ez...
2/20 anonim válasza:
Sokat az se izgat ha nagy miért lenne forditva igaz
3/20 anonim válasza:
Én a kicsi péniszemmel is magabiztosan kielégítek bármilyen nőt :)
Eddig soha nem panaszkodtak rá,sztem annak a hátrány,aki nem képes alkalmazkodni.Minden szerszám másra jó, kalapáccsal nem tudsz felszeletelni egy kenyeret.
4/20 anonim válasza:
Imádom
Páromnak is kicsi pötse van.
Élvezem h bármilyen pózban lehet vadúlni és nem kell attól félni h túl tolja és a méhszájamat böki ami baromira fáj.
24L
5/20 anonim válasza:
mivel semmit nem éreznék, olyan lenne, mintha ceruzával piszkálnának. semennyire nem élvezném
6/20 anonim válasza:
Nem értem miért a farokméretére gondoltok? A kérdezö a pasi méretét irta, vagyis törpe!
7/20 anonim válasza:
Atlag penisz meret 19-20 centi a nagy 25-30 cm 19 lefele kicsi..kisebb merettel is lehet oromot okozni.
9/20 anonim válasza:
#7 Ezt a “statisztikát” melyik bolygón állítottad össze? 😂😂😂
10/20 anonim válasza:
Miert nem annyi? Egy normal penisz 20 korul van , a nagy meg az felett 25-35 cm mi ebben a furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!