Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt sok pasi, hogy nekünk nőknek el kell viselnünk az anális szexet?
Persze az természetes, hogy punciba ők dugják be, és ez normális dolog, de popóba miért akarják?
Már az 5. pasim erőlteti, és persze mindig beadom a derekam de már nagyon unom, mert eddig csak egy csinálta jól a többivel mind fájt! És amikor mondtam nekik, hogy nem lesz több akkor mind fel volt háborodva.
Miért hiszik azt hogy popóba olyan érzés nekünk mint punciba? Hát nem tudom ki terjeszti ezt a hülyeséget de nekem például utána vagy fél órán át olyan érzésem van mintha teljesen nyitva lennék hátul. És nem értik, hogy ez borzasztó dolog!
Önzőség vagy inkább butaságból gondolják ezt?
Miért gondolod, hogy mindenki olyan mint te?
Van aki élvezi, mert érzékeny neki.
Van aki elviseli, mert kicsikarják belőle.
Van akinek fáj, egynél többször életében nem is engedi.
Van akinél szóba sem jöhet. Ha tetszik a másiknak, ha nem.
Nem hogy elengednéd magad élveznéd erre panaszkodsz
miért minden nő ilyen maradi
És hondolom ha felvetnéd hogy felcsatissal vissza dugod akkor menne a hőzöngés hogy Ő nem b..zi De azért úgy akar közösűlni,mint ahogy a homoszexuálisok szoktak .😂
24N
4es
Ez érdekes :) képzeld, az a fiúm akivel egyedül jó volt ő mondta is, hogy ha úgy gondolom akkor kipóbálhatjuk fordítva is, mert úgy nagyjából ő is tudná én mit érzek közben:)
Viszont az a srác akivel nagyon fájt, nála a sokadik nyaggatása után mikor felhoztam, hogy leszereljem, azt kérdezte, hogy melegnek néz ki, vagy mi bajom van?
Nekem van bajom érted!
5
Eddig hat kapcsolatom volt es csak egy nem hozta fel a poposzexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!