Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ti hogy viszonyultok az anális szexhez?
Figyelt kérdés
Érdekel mindkét nem véleménye,tapasztalata.Kinek mennyire tabu ez?2017. dec. 14. 16:13
42/47 anonim válasza:
Nekem egy porcikám sem kívánja!
42F.
43/47 anonim válasza:
izgalmas dolog ez szerintem. a kérdező válaszaival maximálisan egyetértek!
44/47 anonim válasza:
Elsőnek kíváncsi voltam, hogy milyen, kipróbáltuk, nem tetszett. Nem fájt, de konkrétan nem éreztem semmit, teljesen semleges volt, nem élveztem. Másodszorra nem akartam, de végül beadtam a derekamat, de kár volt. Akkor sem élveztem.
/L
45/47 anonim válasza:
Örülök az itteni válaszolók véleményének,férfiként sosem kívántam,csak a punci de azt nagyon!
46/47 anonim válasza:
Én nőként imádom keményen popsiba kapni. Semmihez sem fogható az a gyönyör amit olyankor átélek, szinte önkívületi állapotba kerülök, és csak könyörgök a partneremnek hogy ne hagyja abba. Imádom magam szexisen és izgatóan felkínálni. Sajnos a pasik nagyon felizgulnak erre, így nem sokáig bírják, de mindig óriásit élveznek bennem. Szerencsére eddig mindenkinek alap volt, akivel dolgom volt, egy valaki volt, aki meglepődött amikor megkértem rá, de ő is benne volt, csak mivel általában a nők nem szeretik így eszébe sem jutott.
47/47 anonim válasza:
Eljutunk oda, hogy análisan szexelni egy lánnyal búza dolog? Jól értem csak azért mert a férfit is csak seggbe lehet dugni? Mert akkor ennyire erővel ha egy lány orálozik ugyan az mint ahogy egy férfi tenné, sőt az utcán való kézfogásnál is ez van. Nem értem a logikát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!