Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok ti hogy viszonyul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok ti hogy viszonyultok az anális szexhez?

Figyelt kérdés
Érdekel mindkét nem véleménye,tapasztalata.Kinek mennyire tabu ez?

2017. dec. 14. 16:13
1 2 3 4 5
 21/47 anonim válasza:
64%

Az anál szexet még nem próbáltam, de a masztiért oda-vissza vagyok! :)

15/L

2017. dec. 14. 16:54
 22/47 A kérdező kommentje:

Egy nemet és kort is írjatok légyszives mert kezd érdekes lenni a dolog.

Persze hogy többet ér az egészséged, de valahogy te is eljutottál idáig. Vagyis a kíváncsiság meg volt benned is nem?

2017. dec. 14. 16:56
 23/47 A kérdező kommentje:

21#-es ez egy 18-os kategória..

Vagy túl fiatal vagy... vagy épp túl idős..pedomacis téma nem érdekel.

Tényleg csak arra vagyok kíváncsi hogy ki hogy áll hozzá?

Látom van akinek ez teljesen tabu és van egy teljesen ellentétes oldal is. Fiataloknál elfogadottabbnak tűnik.

2017. dec. 14. 16:59
 24/47 anonim ***** válasza:
23%
Maradjunk annyiban, hogy aki hímnemű létére análozik az minimum látens bzi. Kezdetben csak nőnek, aztán eljut oda, hogy vele egyneművel is... merthát.. "lyuk-lyuk".. ugye kérdező ?
2017. dec. 14. 17:05
 25/47 anonim ***** válasza:
8%

Akkor ott valamit nem jól csináltatok egyszerűen. Mondjuk nem tágítottátok előzetesen, vagy nem használtatok síkosítót. Egy normális méretű pénisztől, megfelelő előkészítés után nem szabad elrepednie.

2017. dec. 14. 17:07
 26/47 A kérdező kommentje:
Utolsó te ezt átélted? Szóval ez egy folyamat szerinted a homoszexualitás felé?
2017. dec. 14. 17:08
 27/47 A kérdező kommentje:
24#-esnek ment az előző kérdésem.
2017. dec. 14. 17:09
 28/47 anonim ***** válasza:
28%

Megnyugtató a tudat, hogy az ilyen degenerált selejteket, mint a kérdező, keményen tizedeli a természet.

Honnan lehet tudni, hogy a végbélbe rakosgatott farok nem egészséges ? Onnan, hogy a művelőik igen nagy eséllyel pusztulnak el 10-15 éven belül Aids-ben.

Arról nem is beszélve,hogy egy ilyen selejt, mint a kérdező, lehet, hogy potenciális vírus hordozó, mert hogy ő sem tudja magáról, hogy aidses, szépen keféli a prostikat és terjeszti a kórt... tudtán kívül... mire megdöglik, meg megfertőzött x embert.. gratulálok sz@rfszú kérdezőcske.

2017. dec. 14. 17:15
 29/47 A kérdező kommentje:

28#-as.. nagyon felszínes a gondolkodásod, már-már azt hittem te szolgálsz fel a halaspúltnál..de nem..a srácnak jobb modora van.

Én szerintem nem mondtam semmi rosszat,nem tettem semmi rosszat.Amennyiben érdekel ilyen aktusban egyik oldalról sem volt részem.

Érdekel a téma..igen, szerintem nem szégyen. Te is idejöttél válaszolni..biztos azért mert nem érdekel igaz?

Na látod?! Ide idézném a sz@rfaszú megjegyzésedet is, de aki olvassa azt majd értelmezi miről szól ez az egész.

Feltettem egy kérdést hogy különböző szemszögekből ezt hogy látjátok, kifejezetten ezt az aktust hogy látjátok és nem az embert aki ezt végzi. Ez alapján ne bélyegezzünk meg senkit ha lehet, ahogy látod volt aki élvezi volt akinek ez mély nyomot hagyott, engem a vélemények érdekelnek nem az hogy degenerált selejteknek nevezd azokat akiknek ilyesmi megfordul a fejében.

Persze értékelem a válaszod attól függetlenül hogy a "kommenthuszárkodásod" gyengére sikerült alacsony intelligenciád miatt és így nem értetted a kérdést.

2017. dec. 14. 17:28
 30/47 anonim ***** válasza:
37%

"akkor szopni sem szabad ugye"

Azért ennél összetettebb a kérdés.

Ha te azért dugod seggbe, mert szűkebb, az oké.

Viszont, ha te azért dugod seggbe, mert maga a segglyuk meg az oda való behatolás izgat, az már megint más.

Utóbbi lehet több okból.

Tiltott gyümölcs, felsőbbrendű tudat, látens homoszexualitás stb.

2017. dec. 14. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!