Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ti hogy viszonyultok az anális szexhez?
""akkor szopni sem szabad ugye"
Valakinél az orális szex = szaros segglyuk dugása.
Érdekes ez a gyakori, itt mindig tanul újat az ember.
29-es.
Érzelgős egy ratyi vagy.. azt meg kell hagyni.
Leginkább azért érdekel a dolog mert úgy érzem ez egy hatalmas tabu az emberek között, ami rendben is van.
Ha valakiben felmerül az bzi bármelyik nemhez tartozik is..így látom a gondolkodását néhány embernek.
De ez nem egy új keletű dolog, ez jelen volt végig a történelem folyamán, csak voltak népek és korok akik ezt kevésbé kezelték úgy mint egy megvetendő dolgot.
Mostanában úgy látom hogy újra aranykorát éli a dolog.
Kérdező annyira nem volt bennem marha nagy érdeklődés de Exem nagyon kiakarta próbálni.
Úgy voltam vele próba cseresznye max nem csináljuk ha nem okés a dolog.
Csak nem úgy sűlt el a dolog ahogy Terveztem.
33.. érzelgős meg ratyi vagyok azért mert megfogalmaztam hogy primitív vagy? Jobb lett volna ha én is szar@faszúnak hívlak?
Szerintem nem lettem volna különb nálad.
Átgondoltam ami írtál, de képtelen voltam téged egy intelligens személyként elképzelni miközben éppen írsz.
Egyszerűen buta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!