Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális anál szex után egy nagyon kis fájdalom?
Tegnap történt meg az első. Nem féltem tőle, én akartam. Őszintén rosszabbra számìtottam. Nem fájt egyáltalán és nem is volt az a huuuudek..vajoo érzésem sem, jò volt persze de semmi extra. Viszont ma reggel azért éreztem hogy történt ott valami. Persze nem ùgy hogy sem ülni sem járni nem tudok :D nagyon nagyon pici fajdalom, szòval tényleg csak egy olyan érzés hogy megtörtént a dolog. Ez normális? Komoly válaszokat :)
20/L
Nyilván, igen.
Azért talán idővel lehet, élvezni is fogod :)
Ha meg nem vérzik, akk semmi komoly nem lehet.
Az mindig sokat segít ha a lány akarja, és nem csak úgy belemegy mert a pasi erőlködik.
Az sosem normális vagy jó ha fáj. Az egy jel a testedtől..
Kérdés mit értesz fájdalom alatt. Konstans érzed, hogy szúr? vagy olyanra gondolsz, hogy maga a lyukat érzed, hogy ott van, és tegnap meg lett járatva?
Foglalkoztatok eleget a tágítással?
Volt-e rendesen és végig síkosító?
Mennyire csinálta keményen a barátod? Milyen vastag a pénisze?
Utóbbit csak azért kérdezem, mert ha vastagabb akkor azért nem árt, ha előtte már kicsit edzitek a feneked, ujjazással/dildóval már legalább hozzászoktatni a vastagabb dolgokhoz. Ilyesmi. :)
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy a második menetben csináljuk popósba, akkor már annyira nem kemény a pénisz és könnyebb befogadni, nem olyan feszítő érzés.
Tényleg írd körül pontosabban az érzést amit éreztél ma reggel, vagy amit fájdalom alatt értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!