Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért fájt a legutóbbi együttlét, mert már régóta nem voltam senkivel?
Figyelt kérdés
Majdnem egy éve nem voltam senkivel, és előtte is csak egy fiúval mindössze két alkalommal. A mostani barátommal most voltunk először együtt és hát eléggé fáj és kicsit véreztem is. Ez azért van, mert már régóta nem voltam senkivel és összeszűkültem? Valakinek van hasonló tapasztalata? Ugye azért ez nem lesz mindig így?2017. dec. 4. 13:21
1/9 anonim válasza:
Akkor nekem nagyon fog fajni ha szexelek mert meg szuz vagyok 24f
3/9 A kérdező kommentje:
első: szerintem nem nézted meg a kategóriát
második: nem volt durva sőt amit észrevette abba is akarta hagyni, de kértem, hogy folytassa... én se szánítottam rá hiszen nem voltam szűz
2017. dec. 4. 13:30
5/9 A kérdező kommentje:
ebben nem vagyok biztos, mert nagyon izgultam talán ez magyarázat a fájdalomra... és a vérzés mitől lehetett?
2017. dec. 4. 13:49
6/9 anonim válasza:
Akkor simán kidörzsolődhettél annyira.
8/9 A kérdező kommentje:
vastagabb, mint az előző barátomnak, de nem sokkal
2017. dec. 4. 15:34
9/9 anonim válasza:
Több oka is lehet, amiért nem tudtál teljesen ellazulni. Az egyik az, hogy nem volt meg a kellő érzelmi háttér. Mára divat lett elfelejteni, hogy a nők szexuális élete sokkal bonyolultabb, összetettebb, mint a pasiké. A másik lehetséges ok, hogy ő volt ügyetlen. Nem ismeri az erogén zónáidat, sem azok helyes használatát, így nem tudta elvenni az eszedet.
Tovább is van, mondjam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!