Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha nem volt még orgazmusom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha nem volt még orgazmusom fél év után se?

Figyelt kérdés

Fèl ève èlünk nemi kapcsolatot egymással. Nagyon szertem őt, ès nem vagyok előtte szègyellős sem. 2-3 pózt szoktunk inkább használni (legtöbbjèben lovagló ès misszionárius többfèlekèppen), de már ujjal ès szájjal is megpróbált kielègíteni, de sose jön el az igazi èlvezet rèsz. Általában az szokott lenni hogy èrzem hogy már majdnem ittvan, aztán meg elmúlik az èrzès ès visszamegy normálba vagy már nèha kellemetlenbe is.

Nemtudom, lehet az a baj hogy nem tudom elèggè elengedni magam..

Nektek volt ilyen? Vagy nektek mennyi idő után lett orgazmusotok?

18L

2017. nov. 29. 21:16
 1/6 RRR ***** válasza:

masztinál van orgazmusod??

ha igen ,akkor tudnod kell,mi az ami nem jó-elég a szexnél

segíts be magadnak bátran alatta

..

2017. nov. 29. 21:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem baj, neked annál inkább :)

Gyakorolni kell, illetve jó lenne ha jobban ismernéd a tested, hogy mi jó neked, mi az amit élvezel és utána ezt a barátodnak is kommunikálnád, hogy azt csinálja.

Fejben mennyire vagy ott? Mert az is lehet baj ha nagyon rá vagy görcsölve a dologra és nem azon jár az eszed amin kéne.

2017. nov. 29. 21:43
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem szoktam maszturbálni, mert őszintèn szólva alkmam se lenne rá:D Nincs saját szobán, ès mindig van itt valaki, szoval kivitelezhetetlen.

Lehet az is egy problèma igen, hogy fejben nem vagyok ott. Próbálom, de nem mimdig megy teljesen elengedni magam, mert valamin mindig jár az agyam.

2017. nov. 29. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Tehát nem szoktál masztizni, a barátoddal nem megy, akkor volt már orgazmusod?

Pont azért nincs, mert annyira tapasztalatlan vagy ezen a téren, hogy te magad se tudod mi az ami jó neked.

Fürdőszoba? Remélem azért fürdéskor csak békén hagynak. Komolyan sose vagy egyedül? Vagy akkor járj át a barátodhoz kísérletezni, vagy kísérletezzetek együtt.

2017. nov. 29. 22:20
 5/6 A kérdező kommentje:
Őszintèn szólva engem annyira nem zavar hogy nincs. Nekem bőven elèg az ha a másiknak jó.
2017. nov. 29. 22:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem egy évig nem volt semmilyen orgazmusom, már nagyon kétségbe voltam esve, amikor először mégis sikerült. Ne aggódj, csak idő kérdése.

Mondjuk nekem csak pettinggel sikerül, szex közben még soha.

2017. nov. 30. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!