Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes vagyok-e? Nem szedek fogamzásgátlót 5 hónapja, előtte 6 évig igen. A legutóbbi együttlét alkalmával lecsúszott a páromról az óvszer. A"baleset" után1óra leforgása alatt Norlevo sürgősségi fogamzásgátlót vettem be.
Figyelt kérdés
A következő menstruációm 13 nap múlva esedékes.Nagyon félek hogy becsúszik a baba!!Értelmes válaszokra lenne szükségem!2009. nov. 26. 15:16
1/5 anonim válasza:
nem, de ez miért kérdés? mindent megtettél amit lehet...
2/5 anonim válasza:
Én sem értem ezek után mit stresszelsz, úgysem látunk a méhedbe.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg 100%. hogy nem vagy terhes. Azt nem írtad, hogy az óvszer az aktus közben vagy a legvégén csúszott le (t.i. az ejakuláció után.) De igazából teljesen tök mindegy, mert a sürgősségi tabletták olyan magas hormonszintet tartalmaznak, hogy amellett s.perma legyen a talpán, amelyik életben marad. Ajánlom, hogy nyugodj meg, mert a stressztől is előfordulhat, hogy késni fog vagy akár el is marad, és akkor fogsz igazán parázni csak!
4/5 anonim válasza:
Én még csak annyit fűznék hozzá,hogy a menstruációd késhet v hamarabb is jöhet a gyógyszer miatt. Voltam én is ebben a helyzetben,nekem kb.egy héttel hamarabb megjött. Utána pontos volt megint. Szerintem sem lesz baba. Bár én is nagyon paráztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!