Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok ti hogy viszonyultok az anális szexhez?
A beöntés trutymákos, elveszi az élményt, a kaka toszogatása meg furcsa érzés :D
Maradok a punciban! ;)
Ha kapsz nem tőlem lesz :)
Csupán csak érdekel hogy mások hogy viszonyulnak hozzá.
Véleményem szerint, aki mások végbelébe teszi a farkát, függetlenül attól, hogy vele azonos neműébe (bzi) vagy vele ellentétes neműébe (hetero) az beteg. Előbbi eset egyértelmű... deviáns, betegember.
Utóbbi eset valószínűleg csak kíváncsiság, de szerintem könnyen belátható, hogy a végbél nem azért van az emberen, hogy oda betegyenek bármit is... onnan csak távoznak a dolgok, nem bemennek.
Az punczi lett arra tervezve, hogy befogadjon dolgokat. Nem véletlenül.
Egy bölcs mondás, amelyet egy magyar forumozó alkotott meg:
Alapigazság 1.): Férfi és nő szerelméből születik az élet. (utód)
Alapigazság 2.): Férfi és férfi "szerelméből" csak sz@r születik.
Alapigazság 3.): Nő és nő "szerelméből" még az se................
Consciousness
Ezt megpróbálom nem elképzelni.
Persze tudom hogy nem korrekt ha csak a férfi élvezi a dolgot..de akkor is..szerintem a nőben nem kelt élvezetet mert mégis az csak egy tárgy..oké hogy a férfi élvezheti mert erogén zóna..de az akkor is csak egy mű izé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!