Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha a párotok a végbeletekbe élvez, akkor a cucc az magától kifolyik vagy ki trottyantjátok?
Is-is. :D
Nem valami guszta, se erzesre se latvanyra.
Inkabb az a zavaro, hogy utana egesznap olyan levegos vagyok, mintha egy lyukas kereku bicaj. :(
L
#1. Köszi az őszinte választ! :D
En hetero fiú létemre imádom az anált a saját részemre is, persze én jobban el is tudok tőle élvezni mert van prosztatám...
De szeretem az utána lévő levegős érzést is, meg amúgy kakilni is imádok!
Ha Te nem szereted akkor miért csinálod? :)
Jo a tema kifejezetten izgat pedig undi is :D Amugy kerdezo jol ertem te hetero vagy de dugtak mar s*ggbe? Ezt hogy kell elkepzelni? Amugy mondok egy ide kapcsolodo sztorit. Nem inkabb nem irom :D tul nasty. Amugy kakilni en is szeretek :D
20\F
Bocs az az utolsó előttinek ment...
Amúgy férfival még nem volt szex kapcsolatom és nem is tervezem. Mivel heteró vagyok.
Jöhet az a nasty story privibe ha gondolod...
Nem csak a káros szenvedélyek lehetnek problémák.
Hogy eddig senkinek nem lett semmi baja, az csupán a szerencsének vagy a gondviselésnek köszönhető.
Csak olvasgass utána, hogy hányféle fertőzést kaphattok el védekezés nélküli anális együttlét során. Meg fogsz döbbenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!