Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha mensi alatt is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha mensi alatt is vágyom rá, hogy megrakjanak?

Figyelt kérdés

Egyszerűen borzalmas, hogy minden hónapban 5 napig meg kell tartóztatnom magam. Szörnyen viselem.

Nem tudom, hogyan értethetném meg a barátommal, hogy vannak olyan lehetőségek, amik használata közben nem érez és nem is lát vért. Olyan mintha a falnak beszélnék. Pedig ő is nehezen viselni, ilyenkor naponta kétszer ki kell hogy elégítsem szájjal, különben nagyon hisztis.

Szóval ti mit tanácsoltok? Hogyan tudnám megoldani a helyzetet?

20L

2017. nov. 15. 07:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
De miért nem csinálja? Nálunk sose okozott gondot, hogy akkor is együtt legyünk. Amúgy elég önző. Legalább kézzel okozhatna csiklóorgazmust ha már neki vannak elvárásai. 30N
2017. nov. 15. 09:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ferfikent nem okozna menszesz alatt a baratnomet kielegiteni mert szeretnem ot boldognak latni.
2017. nov. 15. 09:25
 13/22 anonim ***** válasza:
En sem ertem a palidat. Ha a baratnomnek megvolt egyetlen akadaly az volt, hogy ki kellett huzni elotte a tampont. Akar korbe is puszilgattam, bele is csokolgattam, ha nem volt veres, aztan ment minden a megszokott modon gumi nelkul, ahogyan addig is. Semmilyen valtozas nem volt, ugyanugy elveztuk mindketten, el se vartam, hogy tobbszor szopjon le, ez bunkosag. Torulkozo alatok es mehet. Viccled meg, hogy nem szolsz neki, hogy meg van, epp ne nyaljon ki elotte, csak gyors kufirc aztan pzs-t nyomsz a kezebe, hogy nesze, volt valami kulonbseg..? Ha ezert berag, akkor egy pocs.
2017. nov. 15. 09:38
 14/22 anonim ***** válasza:

1.: a "párod" egy önző dög. Minek vagy a szexuális csicskája? Ha ő nem okoz örömet;akkor téged ki kötelez rá? Ja hogy hisztis. Hisztizzen csak.

2.: nálunk mensikor is ugyanúgy van együttlét,csak sűrűbben tisztálkodunk és körültekintőek vagyunk. Nem egy olyan ördögtòl való dolog ez.

3. Attól,hogy nincs aktus ő ugyanúgy kényeztethet téged kézzel. De amilyen "hisztis" boztos nincs rá ideje és energiája... Good Job

2017. nov. 15. 09:58
 15/22 anonim ***** válasza:
Mond neki nincs dugi nincs szopi.
2017. nov. 15. 10:27
 16/22 anonim ***** válasza:
Én még nyalok is, ha úgy van...
2017. nov. 15. 10:41
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem is kell egy ilyen nő :D
2017. nov. 15. 11:06
 18/22 anonim ***** válasza:
Anális majális ?
2017. nov. 15. 15:50
 19/22 anonim ***** válasza:
Velem bármikor!
2017. nov. 16. 06:25
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát elég önző. Én nem tenném meg neki.

Van tampon és kézzel , szájjal is ki lehetne Téged elégíteni. Amúgy mi szoktunk akkor is rendesen szexelni, ki bírná ki 5 napig, pedig 40 felé járunk.

2017. nov. 23. 05:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!