Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom mindig másra?
Figyelt kérdés
A problemam az lenne, hogy hiaba van kapcsolatom, hamar megunom a masikat. Mindig jon valaki mas aki felkelti az erdeklodesem es elkezdek szexualisan vonzodni hozza. Megcsalasrol szo sincs, csak fantazialasrol. Barmit megtennek, hogy egyetlen alkalomra megkaphassam az uj kiszemeltet de kapcsolatot nem szeretnek kezdemenyezni. Tetszik hogy megtetszem masnak es szeretek csabitani, hoditani. Nagy baj ez? Ennyire tulfutott vagyok szexualisan? Ennek ellenere sosem csaltam meg egyik paromat sem.2017. okt. 23. 15:12
1/5 anonim válasza:
Nekem ezért nincs is kapcsolatom 2 éve. Szerintem egyszer ráunsz erre, szerelmes leszel és akkor megállapodsz. Vagy nem, lehet mi ilyennek születtünk :D
21L
2/5 A kérdező kommentje:
Hat ki tudja. Csak neha mar zavaro is tud lenni amikor van egy kapcsolatom, ami tokeletesnek mondhato. Szeretjuk egymast a szex is fantasztikus. Aztan jon egy idegen es egyszeruen nem birom visszafogni a fantazialasom. :D
2017. okt. 23. 15:18
3/5 anonim válasza:
De így inkább ne is gyere össze senkivel, mert csak fájdalmat okozol nekik :/ Hány éves vagy?
4/5 anonim válasza:
Szintén,csak 28f Debrecen mellől.
Merre laktok?
5/5 anonim válasza:
Kötődési problémád van, ami gond, mert ahogy fentebb írták, így inkább ne menj bele kapcsolatokba, mert fájdalmat okozol mind magadnak, mind a másiknak. Ezt rendezned kellene magadban. Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!