Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy közöljem vele, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem vele, hogy én valami másra vágyom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A menyasszonyommal kb 1.5 éve vagyunk együtt. Egy éves fordulón kértem meg a kezét. Akkor úgy éreztem hogy ő az igazi. Ő is úgy érezte es most is így érzi. Viszont valami történt velem most. Az elmúlt napokban arra gondolok, hogy nekem valaki más kell. Egy másik lány. Van olyan hogy egyik napról a másikra ok nélkül nem szeretjük a másikat ? Nem tudom mondani neki azt hogy Szeretem. Nincs semmi probléma a kapcsolatunkal. Ritka talán, hogy mi az eleje óta sose de sose veszekedtünk. Minden tökéletes.

De viszont most, nálam ez az érzés elmúlt. Úgy érzem mintha már nem szeretném. Viszont tudom hogy ha szakitanék vele akkor nagyon hiányzna. Sirnek és magam alatt lennék.

Sokszor gondolom arra, hogy a betegsége ami van neki ( epilepszia és polyneurophatia ) az majd a gyerekünk fogja szenvedni. Nem akarom azt. Egészséges gyereket akarok majd. Tudom, erre eddig is gondolhattam volna, de akkor nem érdekelt. Csak most. Látok annyi de annyi szép lányt és lehet emiatt álmodozom arról hogy nem csak szebb, de jobb élet várhatna rám ?

Tudom undorító dolog azt írni hogy anyagilag korlátozva vagyunk, nem tud a betegségek miatt jobban fizető munkát valallni.

Én jól keresek, de így sose tudunk majd ossze költözni és számottevő dolgot akadjozva.

Érzelmileg nagyon jó vagyok az elmúlt három napban. Tokeletes kapcsolat és tényleg nincs semmi baj. Tudom hogy szeret és tudom hogy nekem is nagyon hiányozna. De mit tehetek ? Úgy érzem most mintha nem szeretném. És a gyerek vállalás miatt aggódom ha majd oda kerülne a sor. Nem e lenne ilyen beteg a gyerekek. Én nem akarok rehabilitációra jjarni folyton es orvoshoz.

Tudom kerdezoskodne miért van ez, hogy eddig miért nem érdekelt es csak most. De nem tudnék válaszolni....

Hisz magamnak se tudok választ adni.

Kérlek mondjatok valami okosat, szívhez szólót, nagyon tanácstalan vagyok.

Én férfi fordultam hozzátok.

F:23

N:24

2016. júl. 17. 19:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Elég nehéz helyzet ez. Nem foglak lehordani,meg is értelek. Talán túl unalmas ez a kapcsolat(semmi vita) az is lehet, h a jövő képed miatt kezdtél így érezni. Sajnos örökölheti a gyerek. Ha tényleg így érzel, akkor ülj le beszélj vele és ha nem tudod már helyre hozni és szeretni őt, akkor szakítsatok. Amíg te dilemmázol,addig megy az idő fölöttetek...pedig ő is és te is találhatnátok mást
2016. júl. 17. 19:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Uh, ez elég durva szituáció. Én a helyedben még várnék, hátha csak a rossz idő miatt lettél egy kicsit depi, mert pl az elmúlt napokban én is teljesen magam alatt vagyok. Ha nem múlik el ez az érzés, akkor mindenképpen le kell ülnöd vele, és megbeszélni ezt a helyzetet, az lenne a legtisztább. Valószínűleg kiborul majd lelkileg, és sírni fog, de te sem élhetsz boldogtalanul évekig. Viszont a szónak nagy ereje van, lehet meg tudjátok beszélni. Sajnos akárhogyan állsz neki, az eleje kemény lesz, és meg fog viselni lelkileg.
2016. júl. 17. 19:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Ebbe belegondolni is nagyon rossz. :'( várok még válaszokat és napokat is...
2016. júl. 17. 19:44
 4/14 anonim ***** válasza:
Sajnállak mindkettőtöket! De szerintem el kellene engedd! Így ez nem helyes. Azért, mert te valamit nem érzel, amit kellene, nem teheted azt, hogy a másik idejét elveszed. Lehet előbb találna mást ő is és te is akikkel boldogabbak lennétek
2016. júl. 17. 19:54
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is lépj, ha nem érzed jól magad mellette. Az én véleményem szerint az lenne a legoptimálisabb, ha olyan embert találnál, akiért odavagy és ő is érted és még, ha meg sem mukkantok, akkor is boldogság tölt el, hogy a másik ott van melletted. Akkor észre sem veszel majd mást a párodon kívül.
2016. júl. 17. 20:05
 6/14 A kérdező kommentje:
A jövő hét hétvégén esküvőre vagyunk hivatottak. Addig várom valaszaitokat, és gondolkodom.
2016. júl. 17. 20:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Eddig szinte csak azt írtuk, h szakíts. Ha jövő hét végéig jönnek válaszok és 90% szakítsd és 10% maradj mellette lesz,akkor is dilemmázni fogsz és akkor se hagyod el. Ha viszont ez az arány fordítva lesz,ugyan úgy nem hagyod el,csak akkor már nyugtázod a döntésed a válaszok alapján. Az életed viszont ugyan úgy boldogtalan marad...
2016. júl. 17. 20:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Igazán van. Csak nem tudom hogy hogyan is mondjam el neki mi az ami a fejemben van. De megbántani sem akarom, pedig úgy is meg fogom ezzel.
2016. júl. 17. 20:22
 9/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon ritka a békés szakítás. Valaki mindig sérül benne,de idővel túl lehet lépni. És esélyt adsz arra,h boldog legyél te is ő is. Minden kezdet nehéz (közhely,de igaz) én 10 éves kapcsolatból léptem ki anno és most boldog házasságban élek,és gyerekünk is van.
2016. júl. 17. 20:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Az nem lehet hogy valami érzelmi völgy ? Vagy most csak valami kapaszkodót keresek ? Eddig minden jó volz köztünk és olyan hihetetlenül hangzik most ez az egész.
2016. júl. 17. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!