Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy közöljem vele, hogy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közöljem vele, hogy én valami másra vágyom?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A menyasszonyommal kb 1.5 éve vagyunk együtt. Egy éves fordulón kértem meg a kezét. Akkor úgy éreztem hogy ő az igazi. Ő is úgy érezte es most is így érzi. Viszont valami történt velem most. Az elmúlt napokban arra gondolok, hogy nekem valaki más kell. Egy másik lány. Van olyan hogy egyik napról a másikra ok nélkül nem szeretjük a másikat ? Nem tudom mondani neki azt hogy Szeretem. Nincs semmi probléma a kapcsolatunkal. Ritka talán, hogy mi az eleje óta sose de sose veszekedtünk. Minden tökéletes.

De viszont most, nálam ez az érzés elmúlt. Úgy érzem mintha már nem szeretném. Viszont tudom hogy ha szakitanék vele akkor nagyon hiányzna. Sirnek és magam alatt lennék.

Sokszor gondolom arra, hogy a betegsége ami van neki ( epilepszia és polyneurophatia ) az majd a gyerekünk fogja szenvedni. Nem akarom azt. Egészséges gyereket akarok majd. Tudom, erre eddig is gondolhattam volna, de akkor nem érdekelt. Csak most. Látok annyi de annyi szép lányt és lehet emiatt álmodozom arról hogy nem csak szebb, de jobb élet várhatna rám ?

Tudom undorító dolog azt írni hogy anyagilag korlátozva vagyunk, nem tud a betegségek miatt jobban fizető munkát valallni.

Én jól keresek, de így sose tudunk majd ossze költözni és számottevő dolgot akadjozva.

Érzelmileg nagyon jó vagyok az elmúlt három napban. Tokeletes kapcsolat és tényleg nincs semmi baj. Tudom hogy szeret és tudom hogy nekem is nagyon hiányozna. De mit tehetek ? Úgy érzem most mintha nem szeretném. És a gyerek vállalás miatt aggódom ha majd oda kerülne a sor. Nem e lenne ilyen beteg a gyerekek. Én nem akarok rehabilitációra jjarni folyton es orvoshoz.

Tudom kerdezoskodne miért van ez, hogy eddig miért nem érdekelt es csak most. De nem tudnék válaszolni....

Hisz magamnak se tudok választ adni.

Kérlek mondjatok valami okosat, szívhez szólót, nagyon tanácstalan vagyok.

Én férfi fordultam hozzátok.

F:23

N:24

2016. júl. 17. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De lehet,h hullám völgy. De ha egy hét után se múlik el,az nem hullám völgy
2016. júl. 17. 20:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Én azt mondom várj még. Ha egy kis idő után is így érzel akkor beszéljétek meg. A gyerek kérdés pedig ha találsz egy egészséges lányt annak majd lenyomozod ezentúl az egész rokonságát...mert ugye a betegségek nem csak közvetlen szülőtől örökelhetőek. Az én férjem Apukája is epilepsziás volt,többek között ez is közrejátszott a halálában. Ennek ellenére sosem fordult meg a fejemben hogy emiatt szakítsak(akkor még csak jártunk). Egészséges gyerekeink vannak.
2016. júl. 17. 20:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Na látod.... " közrejátszott a halálában ". Nem akarok egy gyerekkel majd egyedül maradni ha úgy hozná az élet. Annyi minden van ami azt mondja nekem hogy szaljak ki az egészből. De gyon sajnálom őt. Tudom hogy szeret, boldog.
2016. júl. 17. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
....épp azt írtam,hogy ezt nem számíthatod ki, akkor ezentúl nyomozz le mindenkit akivel kapcsolatot szeretnél hogy tuti egészséges e. .....de te sztem már döntöttél akkor nem tudom mire vársz itt.
2016. júl. 17. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!